Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (Τράπεζα Αίματος)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

  1. Διαδικασία αξιολόγησης

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια ανακοίνωσής μας, η οποία αφορούσε στην ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των συναδέλφων μας, καλούμε τα μέλη μας, ακόμα μια φορά, να μας ενημερώσουν άμεσα αν αντιληφθούν οποιαδήποτε παρατυπία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είτε ακούσια είτε εκούσια, για να προχωρήσουμε σε άμεση και στοχευμένη παρέμβαση.

Οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα του Συλλόγου : 210-3811808, 3811763, 3811631, στο Fax : 210-3301310 είτε στο Email Συλλόγου : info@sygte.gr.

Οι αρ. κινητών τηλεφώνων της Προέδρου Μ. Μπακατσούλα, του Αντιπροέδρου Κων/νου Κονιστή και του Γεν. Γραμματέα Β. Δεκούλου έχουν σταλεί στο e-mail εργασίας του καθε συναδέλφου ξεχωριστά, καθώς επίσης βρίσκονται καταχωρημένοι και στα στοιχεία επικοινωνίας του Συλλόγου Γενικής (ΣΥΓΤΕ) στο intranet του Ομίλου Πειραιώς. 

Είμαστε στη διάθεση όλων των συναδέλφων που μπορεί να αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε εργασιακό θέμα οποιαδήποτε χρονική στιγμή χρειαστεί.

  1. Αιμοδοσία – Τράπεζα Αίματος

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας ότι έχει δημιουργηθεί Τράπεζα Αίματος στο όνομα του Συλλόγου μας, όπου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο/Μπενάκειο (Ερυθρός Σταυρός)  όλοι οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου αλλά και τα μέλη της οικογενείας τους μπορούν να εξασφαλίσουν φιάλη αίματος σε περίπτωση ανάγκης, κάτι που απευχόμαστε.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να δώσει αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο επιλέξει, ανάλογα με τις ώρες αιμοληψίας του νοσοκομείου, αναφέροντας ότι δίνει το αίμα εθελοντικά υπέρ του Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Τράπεζας. Θα χρειαστεί να αναφερθεί ο Αριθμός Μητρώου Αίματος του Συλλόγου μας ο οποίος είναι ο : 11686.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

 

  .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα