Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απεργίες και συμμετοχή συναδέλφων

admin-ajax

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚAI ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΦΩΝ

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο Σύλλογος υπαλλήλων Γενικής – Πειραιώς, διαθέτει ένα ισχυρό Απεργιακό Ταμείο, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να ενισχύει τα μέλη του από την πρώτη ημέρα συμμετοχής τους σε περιπτώσεις απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ως εκ τούτου, όσοι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου – συμμετείχατε σε απεργίες που πραγματοποιήθηκαν, μετά την εκκαθάριση της μισθοδοσίας του Ιουνίου, ζητάμε όπως αποστείλετε  σκαναρισμένα τα κάτωθι δικαιολογητικά  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας:  info@www.sygte.gr

  1. Υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρονται τα κάτωθι :
  • αριθμός προστατευόμενων μελών
  • αριθμός μητρώου τράπεζας
  • αριθμός λογαριασμού μισθοδοσίας &
  1. Απόδειξη μισθοδοσίας όπου αναγράφεται η παρακράτηση της απεργίας είτε μπορείτε να ανατρέξετε στο HRMS  Ø ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΔΕΙΩΝ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ – ΑΠΕΡΓΙΑ

Σημειώνουμε ότι οι συνάδελφοι μπορούν να διαγράψουν τα προσωπικά δεδομένα της μισθοδοσίας τους.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 ώστε να προβούμε σε εκκαθάριση και να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων μελών του Συλλόγου μας το συντομότερο δυνατό.

Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα 2103811763,  2164001546, 2164001717 (εσωτ. 81546, 81717).

Για το Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ

Φ. Πολύζος, Δ. Γεωργούλης, Ε. Τάγαρη, Γ. Ευθυμίου, Β. Δεκούλος,

Ε. Χριστοδουλοπούλου, Α. Καρυδάκης

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα