Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

admin-ajax

 

Αθήνα, 02 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Γενικής – Πειραιώς συγχαίρει όλα τα παιδιά των συναδέλφων που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις με τις θερμότερες ευχές για μια ανοδική και δημιουργική πορεία!!!

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνουν τα παιδιά στη ζωή, στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν θα πρέπει να συνεχίσουν να διεκδικούν τα όνειρά τους και να επιμείνουν στους στόχους τους, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας. Οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αποτελούν απλά μια δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων ετών.

Επίσης θερμές ευχές θα πρέπει να δοθούν σε όλους τους συναδέλφους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τα παιδιά σε όλη αυτήν την προσπάθεια.

Οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το έτος 2019 θα πρέπει να αποστείλουν στον Σύλλογο, μετά την εγγραφή τους, το πιστοποιητικό εισαγωγής τους στα ανώτερα ή ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Συλλόγου στην διεύθυνση:  info@www.sygte.gr  είτε με εσωτερική αλληλογραφία μέσω πρωτοκόλλου γράφοντας εξωτερικά στον φάκελο (για τον ΣΥΓΤΕ – Σολωμού 20 Αθήνα).

Ο Σύλλογος μας, όπως είχε προσφάτως ανακοινώσει, αποφάσισε ομόφωνα στο Διοικητικό Συμβούλιο της 28ης Αυγούστου, να προχωρήσει, ξεκινώντας από τον μήνα Σεπτέμβριο 2019, στην καταβολή του ποσού των €100,00(εκατό ευρώ) για κάθε παιδί που έχει εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το 2016 μέχρι το 2019 (σημείωση: δεν είχαν δοθεί επιβραβεύσεις αυτά τα έτη).

Το ανωτέρω ποσό θα πιστώνεται σταδιακά στους λογαριασμούς των συναδέλφων (10 καταβολές ανά μήνα) με προτεραιότητα ανάλογη της ημερομηνίας αποστολής των πιστοποιητικών. Σε περίπτωση που και οι δύο γονείς εργάζονται στην Τράπεζα και είναι μέλη του Συλλόγου το ποσό πιστώνεται στον έναν εκ των δύο γονέων. Ζητάμε την κατανόηση των συναδέλφων γονέων για την σταδιακή καταβολή του.

Το ποσό αυτό είναι συμβολικό, προερχόμενο από την εξοικονόμηση πόρων που επιτυγχάνεται μηνιαίως στον ΣΥΓΤΕ, παρά τα πενιχρά έσοδα μας και το καταβάλλουμε θέλοντας να τηρήσουμε την παράδοση του Συλλόγου μας.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Φ. Πολύζος, Δ. Γεωργούλης, Ε. Τάγαρη, Γ. Ευθυμίου, Β. Δεκούλος, Ε. Χριστοδουλοπούλου, Α. Καρυδάκης

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα