Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

logotipo sygte

Αθήνα, 27 Δεκεμβρίου 2017

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας παρά  τις δυσμενείς συνθήκες που αντιμετωπίζει τόσο οικονομικά όσο και εργασιακά , πήρε την απόφαση μετά από δύο χρόνια, να δοθεί δώρο Χριστουγέννων για τα παιδιά των μελών μας.

Είμαστε ο μοναδικός Σύλλογος που υλοποιεί κάτι τέτοιο, με συνέπεια και τεράστια προσπάθεια κάνουμε πράξη αυτό που λέγαμε και γράφαμε στις ανακοινώσεις μας δύο και τρία χρόνια πίσω.

Το ποσό που αποφασίστηκε σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες  ανέρχεται στα 40 ευρώ για κάθε παιδί.

 

Συνάδελφοι,

Παράλληλα καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των συναδέλφων της Αθήνας σε συνεργασία   με τον Σύλλογο της Αγροτικής-Πειραιώς και παρά τα γεγονότα λόγω των ραγδαίων εξελίξεων που έχει δρομολογήσει η Τράπεζα Πειραιώς με το θέμα των Φυλάκων και των Καθαριστριών και για τις οποίες ενημερωνόσαστε καθημερινά από τα Δελτία Τύπου της ΟΤΟΕ και των Συλλόγων, θα πραγματοποιηθεί και η Γιορτή  της Θεσσαλονίκης πάλι σε συνεργασία με τον Σύλλογο της Αγροτικής – Πειραιώς από το Νέο Έτος  και για την οποία θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες με τις λεπτομέρειες.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας παρά τον αρχικό μας σχεδιασμό.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε συνεπείς πάντα στις εξαγγελίες μας να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ανταποδοτικότητα της εισφοράς των μελών μας και στο μέλλον.

 

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Σ.Υ.Γ.Τ.Ε

Γρηγόρης Ευθυμίου, Διονύσης Γεωργούλης, Μπάμπης Καραηλίδης, Φάνης Πολύζος , Ευγενία Τάγαρη

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα