Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

Μετά από σχετική επιστολή και παρέμβαση του Προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Καλόγηρου προς τον Διευθυντή Οικονομικών κ. Πατεράκη, για το θέμα της μη καταβολής του βρεφονηπιακού επιδόματος σε συγκεκριμένους συναδέλφους  λόγω καθυστέρησης που σημειώθηκε στην αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στην αρμόδια υπηρεσία, ο Διευθυντής κ. Πατεράκης  έκανε παρέμβαση στον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Μαρτέν, και το αίτημά μας έγινε αποδεκτό. Σας ενημερώνουμε συνεπώς ότι θα δοθεί άμεσα  το βρεφονηπιακό επίδομα στους εν λόγω συναδέλφους.
Συνάδελφοι,
Θα πρέπει να επισημάνουμε κάποια βασικά σημεία που πρέπει να έχετε υπόψη σας.
Εφόσον υπάρχει εγκύκλιος που αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα πρέπει και εμείς  να τις εφαρμόζουμε.
Αν βέβαια οι εγκύκλιοι έχουν σταλεί σε Διευθυντές και εκείνοι με την σειρά τους δεν σας έχουν ενημερώσει σχετικά, σας δηλώνουμε ότι από την πλευρά μας δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί κάτι τέτοιο.
Πρέπει να είμαστε συνεπείς ως προς τις προθεσμίες σε σχέση με όσα δικαιούμαστε.
Αν βέβαια πρόκειται για παράλειψη κάποιων άλλων στελεχών, τότε εμείς δυναμικά θα προσφύγουμε ενώπιων των αρμοδίων αρχών για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας.
Καλούμε όσους συναδέλφους δεν είχαν λάβει το βρεφονηπιακό  επίδομα  λόγω του ότι η αίτηση κατατέθηκε πέραν της  ημερομηνίας που αναφερόταν στην εγκύκλιο του Τομέα Χρηματο-οικονομικών Υπηρεσιών  , να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να τους καταβληθεί.

.

Τελευταία Άρθρα

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Άρθρα