Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΟΛΥ-ΙΑΤΡΕΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΟΛΥ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ

Συνάδελφοι,

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι περίοδος ανεμελιάς, ανάσας και δύναμης για τα παιδιά μας, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα σχολικά τους καθήκοντα την ερχόμενη χειμερινή σχολική περίοδο.

Το κλίμα αυτό της χαράς και της ανεμελιάς των παιδιών ανατρέπεται πολλές φορές από απρόσμενα προβλήματα υγείας. Για το λόγο αυτό και εν όψει καλοκαιρινών διακοπών, οργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής του Πολυ-ιατρείου για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου της Alpha Bank και τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 14 Ιουνίου 2016 όπου στο Πολύ-ιατρείο της Αθήνας θα βρίσκεται κλιμάκιο ιατρών που θα εξετάζουν τα παιδιά, καθώς και τμήμα αιμοληψίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Λόγω αυξημένης συμμετοχής, οι ημερομηνίες που υπάρχουν ακόμα κενά θέσεων είναι : 27/06, 05/07 & 08/07/2016 – Ώρες εξέτασης : 16:00 – 18:00 μμ.

Θα περιλαμβάνεται εξέταση από ΩΡΛ, εξέταση από Καρδιολόγο με διενέργεια ΗΚΓ καθώς και αιμοληψία για Γενική Αίματος με ανάλυση για σάκχαρο, σίδηρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, ηπατικά ένζυμα.

  1. δικαίωμα εξέτασης έχουν τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο βιβλιάριο υγείας των γονέων – συναδέλφων της πρώην Γενικής

  2. τα παιδιά εξετάζονται με προτεραιότητα αυτά των μικρότερων ηλικιών

  3. την ημέρα της εξέτασης, τα παιδιά θα πρέπει να είναι νηστικά από τις 12:00 και μετά

Το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ για κάθε παιδί.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να κλείσουν το ραντεβού τους, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο που Πολυ-ιατρείου 210-5201800.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσουλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα