Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

συνάδελφοι,

ειλικρινά λυπούμαστε, όταν κάποιος συνδικαλιστής σας προτρέπει, να μην έρθετε σε αυτήν την συγκέντρωση που διοργανώνουμε για εσάς και αφορά το μέλλον σας. Για την ενημέρωσή σας, ενόψει του «τσουνάμι» που έπεται να έρθει για τα εργασιακά και για το ασφαλιστικό. Για να σχηματίσουμε όλοι μαζί την άμυνά μας.

 

Προ ημερών μας κατηγορούσαν ότι δεν κάναμε εκδηλώσεις για τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης. Όπως είχαμε αναφέρει σε ανακοίνωσή μας, είχε προγραμματιστεί κοπή πίττας και αναβλήθηκε λόγω των μπλόκων των αγροτών, όπου εμείς στηρίξαμε και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους.

 

Με αυτή την ξεχωριστή ενέργεια, θεωρούμε ότι ξεφεύγουμε από τα τετριμμένα και δεν αγκαλιάζουμε μόνο τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης αλλά όλης της Βόρειας Ελλάδας και Θεσσαλίας.

Προ καιρού κατηγορούσαν ότι δεν κάνουμε εκδηλώσεις και τώρα σας προτρέπουν να μην παραστείτε στην συνάντηση! Η οποία εκτός των άλλων είναι προς όφελος όλων. Αυτή είναι η δημοκρατικότητά τους. Και θλιβόμαστε γι ‘αυτό το κατάντημα του συνδικαλισμού όπως θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν… Εσείς συνάδελφοι όταν σας πουν να μην πάτε κάπου, δεν θα πάτε; με ποιο δικαίωμα σας λένε κάτι τέτοιο; σας θεωρούν υποχείριά τους δηλαδή;. Εσείς αυτούς τους κυρίους μπορείτε να τους εμπιστευτείτε; Πέρα από προσωπικές φιλίες, πέρα από την πολιτική ταυτότητα που μπορεί να έχετε…

Αν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, το Σάββατο 16 Απριλίου, στο Κεντρικό Ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη, όπου ομιλητής θα είναι ο νομικός σύμβουλος του Συλλόγου κ. Ι. Καρούζος καθώς και εκπρόσωπος από την ΟΤΟΕ. Η ομιλία θα ξεκινήσει 11:00-11:15 πμ θα ακολουθήσει γεύμα στο ξενοδοχείο.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα