Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑΠΓΤΕ -ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ – ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΕΙΓΟΝ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!

logo_002a

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Αθήνα 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημερώνουμε τα ενεργά μέλη του Σωματείου μας και του ΤΑΠΓΤΕ, οι οποίοι συναίνεσαν και συμμετείχαν στην λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ταμείου Αλληλοβοηθείας για την αναστολή της καταβολής μηνιαίας εισφοράς υπέρ του ΤΑΠΓΤΕ ότι, κατόπιν συζήτησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, εκδόθηκε προσωρινή διαταγή αναστολής των εισφορών στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας.

Η συζήτηση για τη διάλυση του Ταμείου ορίστηκε σε Τακτική Δικάσιμο στις 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι, εν ενεργεία μέλη του Ταμείου σήμερα,  δεν συμμετείχαν στο δικόγραφο για αναστολή των εισφορών – εκκαθάριση στο ΤΑΠΓΤΕ, μπορούν να συμμετέχουν σε καινούργιο δικόγραφο που θα καταθέσει για αυτούς ο ΣΥΓΤΕ, εφόσον αποφασισθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα αναφέρουμε ότι, θα πρέπει να συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός μελών προκειμένου να ληφθεί απόφαση από το ΔΣ για νέο δικόγραφο καθώς προκύπτει επί πλέον οικονομικό κόστος για τα περιορισμένα χρηματικά διαθέσιμα του Συλλόγου.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομισθούν στον ΣΥΓΤΕ μέχρι και την Τετάρτη 12/9/2018 ΑΥΣΤΗΡΑ!!! λόγω προθεσμίας για να συμπεριληφθούν όπως ορίζει ο νόμος στην κύρια δίκη του στις 19/9/2018.

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,

 

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν υπάρχουν συνάδελφοι που θα επιθυμούσαν να προταθούν ως εκκαθαριστές σε περίπτωση διάλυσης του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, εφόσον ασφαλώς έχουν τα τυπικά προσόντα (πτυχίο Ανώτατης σχολής Οικονομικών, ανάλογη εμπειρία, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Χρηματοοικονομικής κατεύθυνσης), προκειμένου να αποφασίσουμε στο Δ.Σ του ΣΥΓΤΕ για το πως θα χειριστούμε το ζήτημα της επιλογής των προσώπων ή της ανεξάρτητης αρχής, που θα προταθούν στην παρέμβαση του ΣΥΓΤΕ στη δικαιοσύνη, ώστε να αποφασίσει ποιοι θα είναι εκκαθαριστές στην διαδικασία εκκαθάρισης  του ΤΑΠΓΤΕ.

Όσοι συνάδελφοι θεωρούν τον εαυτό τους ικανό να ορισθούν ως εκκαθαριστές και έχουν τα τυπικά προσόντα, μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέχρι και την Πέμπτη 13/9/2018 στις 10.00 π.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου : info@sygte.gr

Υ.Γ επισυνάπτουμε το ερωτηματολόγιο καθώς και την εξουσιοδότηση, τα οποία αφού συμπληρωθούν θα πρέπει να αποσταλούν μέσω πρωτοκόλλου (με εσωτερική αλληλογραφία) στον ΣΥΓΤΕ (Σολωμού 20, 10682 Εξάρχεια) το αργότερο μέχρι και αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εξουσιοδοτήσεις θα πρέπει να έχουν θεωρημένο το ΓΝΗΣΙΟ της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία.

 

Σημείωση:

Για το ερωτηματολόγιο συμπληρώστε  τα στοιχεία σας (1-4) και ότι συνεχίζετε να καταβάλετε εισφορές.  θα πρέπει να αποστείλετε τα παραπάνω δικαιολογητικά  μαζί με ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας από το οποίο να προκύπτει ότι συνεχίζεται η παρακράτηση εισφορών από το Ταμείο   με ηλεκτρονική αλληλογραφία (σκαναρισμένα) στο info@sygte.gr   ώστε να παραδοθούν στην  πληρεξούσια Δικηγόρο ή με φαξ στο : 2164001599.

Η εξουσιοδότηση θέλει γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία.

Το κάνετε το απόγευμα και μας το στέλνετε με e-mail ή φαξ αύριο το πρωί.

Τα πρωτότυπα μας τα στέλνετε αύριο με εσωτερική αλληλογραφία προς : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥΓΤΕ (Σολωμού 20, 10682 Εξάρχεια)

Για το ΔΣ του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Φάνης Πολύζος                                                   Διονύσης Γεωργούλης

EKSOUSIODOTHSH

EROTHMATOLOGIO .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα