Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΓΤΕ – ΔΩΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

logotipo sygte

 

Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2018 συζητήθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η φετινή Χριστουγεννιάτικη παιδική εορτή για τα παιδιά των συναδέλφων της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στο Θέατρο Παλλάς με το διαχρονικό μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκώ “Η Παναγία των Παρισίων”.

Την παράσταση θα μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά μέχρι και 14 ετών. Το κόστος του εισιτηρίου – ειδική τιμή για τον Σύλλογο μας – θα ανέρχεται στο ποσό των 9 ευρώ το άτομο, όπου ο Σύλλογος θα καλύψει το κόστος των εισιτηρίων των παιδιών και ενός κηδεμόνα. Η διαπραγμάτευση για την επίτευξη της ανωτέρω τιμής εισιτηρίου έγινε από κοινού με τον Σύλλογο της Αγροτικής.

Για την Χριστουγεννιάτικη παράσταση των παιδιών στην Θεσσαλονίκη, υπάρχουν προσφορές οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας με άλλον σύλλογο για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής λύσης, οπότε και θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Στα πλαίσια της ίσης μεταχείρισης όλων των συναδέλφων αποφασίστηκε για τα μέλη της επαρχίας ο Σύλλογος να καλύψει το κόστος οποιασδήποτε παιδικής παράστασης για τα παιδιά και έναν συνοδό μέχρι το ποσό των 9€ / άτομο.

Θα δοθεί και φέτος, όπως είχαμε δεσμευθεί, ως δώρο Χριστουγέννων για όλα τα παιδιά των συναδέλφων από 0 – 12 ετών, το ποσό των 40,00 ευρώ.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται για την παράσταση της Αθήνας να στείλουν υπεύθυνη δήλωση με όνομα γονέα-συνοδού, αριθμό παιδιών και επιπλέον ατόμων που θα συμμετέχουν, το αργότερο ΕΩΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ώστε να κρατηθούν οι θέσεις.

Παράλληλα για την επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών του συλλόγου παρακαλείσθε να αποστείλετε υπεύθυνη δήλωσηόπου θα αναγράφονται τα στοιχεία των τέκνων (ονοματεπώνυμο , ημερομηνία γέννησης, σχολείο / σχολή φοίτησης) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου info@sygte.gr

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σ.Υ.Γ.Τ.Ε.)

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα