Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Επιστροφή στο «καθήκον» για τον Ερντογάν μετά το πρόβλημα της υγείας του

Δημόσια εμφάνιση, μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, πραγματοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε σήμερα, Σάββατο 29/4, στο παλαιό αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό της Λιβύης και τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλιγιέμ.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας που ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει κανονικά τις προεκλογικές του εμφανίσεις.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε την εμφάνισή του στο παλαιό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό της Λιβύης, ενώ είχε προηγηθεί ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας που ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει κανονικά τις προεκλογικές του εμφανίσεις.

Ο Ερντογάν έδωσε το «παρών» στο σόου «Teknofest air», στο οποίο παρουσιάζονται drone και αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας, ενώ προχώρησε και σε μια σύντομη ομιλία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/4), ο Τούρκος πρόεδρος θα βρίσκεται στη Σμύρνη για μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, AKP.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα