Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΑΣΑ 2019

logo_new

 

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΟΑΣΑ 2019

(ΠΡΟΣΟΧΗ:  1/3/2019– 29/2/2020)

 

Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου  2019

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την ΟΤΟΕ και τον ΟΑΣΑ θα προβεί στην διαδικασία συλλογής καταθετηρίων των συναδέλφων – μελών του, προκειμένου οι συνάδελφοι και τα άμεσα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι και τέκνα) να τύχουν του προνομίου της έκπτωσης για την απόκτηση ετήσιας κάρτας ΟΑΣΑ.

Η νέα περίοδος αναφέρεται στις ημερομηνίες από 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 έως 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, με τις παρακάτω κατηγορίες και τις αντίστοιχες τιμές:

ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 330€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 • Λεωφορεία
 • Τρόλλεϋ
 • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
 • Τραμ
 • Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί).

ΔΕΝ ισχύουν :

στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου

στη γραμμή Χ80 και

στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο.

              ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ: 281 Ευρώ

 

 1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 490€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 • Λεωφορεία (ΚΑΙ στις γραμμές express του Αεροδρομίου)
 • Τρόλλεϋ
 • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
 • Τραμ
 • Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα –  Πειραιάς – Αεροδρόμιο).

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

             ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ:      417   Ευρώ

Οι συνάδελφοι δύνανται να προμηθευτούν ετήσια προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα).

Οι συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, ή αυτοί που θα κλείσουν τα 65 μέσα στην περίοδο ισχύος του εισιτηρίου, έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΤΟΕ.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

 

Για την απόκτηση της κάρτας χρειάζεται :

 1. Κατάθεση του αντιτίμου της κάρτας (281€ ή 417€) στο λογαριασμό της Πειραιώς του Συλλόγου μας με αριθμό : 6901128783-350 αναφέροντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας το αργότερο ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

Για κάθε κάρτα πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ κατάθεση.

Στην συνέχεια αποστέλλεται το καταθετήριο στα email του συλλόγου info@sygte.gr ή info.sygte@gmail.com

Ή

 1. Εξόφληση της ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, για τους ίδιους και τα μέλη των οικογενειών τους, με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας και μέχρι 12 άτοκες δόσεις.

Η εν λόγω δυνατότητα παρέχεται μέσω της Winbank : Πληρωμές – Αλφαβητικά – Σ – Σύλλογος Γενικής Πειραιώς ΣΥΓΤΕ –  Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ.

Όσοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες έχουν ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική τους κάρτα, σε μεταγενέστερη ημερομηνία (δηλαδή μετά την 1η Μαρτίου), για να τύχουν της έκπτωσης θα πρέπει να καταβάλουν το ισόποσο ΕΝΤΟΣ της παραπάνω ημερομηνίας και θα ενεργοποιούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο μετά τη λήξη του.

Έκδοση ΜΟΝΟ ΝΕΩΝ ηλεκτρονικών ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ καρτών θα γίνεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ (μέχρι την 26η εκάστου μηνός), με δυνατότητα ενεργοποίησης – φόρτισης της ηλεκτρονικής κάρτας από την 1η του επόμενου μήνα, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ 31.5.2019.

Οι συνάδελφοι-συναδέλφισσες μέλη του συλλόγου μας που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν για πρώτη φορά προσωποποιημένη ετήσια ηλεκτρονική κάρτα απεριορίστων διαδρομών , θα πρέπει να επισκεφθούν ένα από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ και να εκδώσουν μηδενική «προσωποποιημένη κάρτα» έχοντας μαζί τους τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 1. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
 2. 1 Φωτογραφία τύπου ταυτότητας
 3. Εκτύπωση QR Code από το https://www.athenacard.gr/request.dev
 4. Εκτύπωση αποδεικτικού ΑΜΚΑ (https://www.amka.gr/AMKAGR/)

Θα εκδοθεί προσωποποιημένη κάρτα η οποία δεν θα είναι φορτισμένη. Οι συνάδελφοι, για να τύχουν της έκπτωσης, θα πρέπει να καταθέσουν στον Λογ/σμο του Συλλόγου την αντίστοιχη τιμή κάρτας ΟΤΟΕ και να αποστείλουν στον Σύλλογο μέσω email τα ακόλουθα στοιχεία :

Α.ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Β. ΑΜΚΑ

Γ. ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Δ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ / ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

 

Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από τον αρμόδιο υπάλληλο του Συλλόγου του, ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου. Σημειώνεται, ότι η ίδια αυτή διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που πρέπει να γίνει μαζική επαναφόρτιση μέσω online πληρωμής (βλέπε συνημμένο έγγραφο «ΟΔΗΓΙΕΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ»). 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [218.51 KB]

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση απώλειας της ηλεκτρονικής κάρτας μπορεί να αντικατασταθεί μεταφέροντας το υπόλοιπο της στην νέα ηλεκτρονική κάρτα, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ, όπως βεβαίωση της ΟΤΟΕ, τον ΑΜΚΑ, το pin (8-ψήφιο) της απολεσθείσας ηλεκτρονικής κάρτας και με την καταβολή δύο (2) ευρώ για την αντικατάστασή της. Η ΟΤΟΕ θα χορηγεί σχετική βεβαίωση, την οποία θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος απώλειας της κάρτας στον ΟΑΣΑ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα 2164001546, 2164001717.

   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Υ.Γ.Τ.Ε

            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        Φ. Πολύζος                                           Δ. Γεωργούλης

    

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα