Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2023

Λοβέρδος για Κασσελάκη: «Μένει να δούμε εάν έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει»

Την άποψη ότι η ενδεχόμενη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό, εξέφρασε με ανάρτησή του στα social media ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκφράζοντας παράλληλα και την αμφιβολία του για το κατά πόσο ο νέος υποψήφιος έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Για τη νίκη Κασσελάκη. Έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015; Σύντομα θα φανεί. Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία για το τί θα συμβεί. «Το 45% του Στ. Κασσελάκη στις ενδοκομματικές εκλογές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβάλλει σε όλες και όλους το καλωσόρισμά του στην πολιτική. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, πως η ενδεχόμενη νίκη του Κασσελάκη και στον δεύτερο γύρο θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος. Π.χ. ενώ όλοι θέλαμε να αφήσουμε πίσω τους διχασμούς και τους εμφυλίους, κάποιοι από εκείνους προσπαθούσαν να φέρουν στο σήμερα τον Γράμμο και τη Μακρόνησο. Και ήρθε ο Κασσελάκης να τους αρπάξει τα σύμβολα αυτά. Μένει, πάντως, να δούμε εάν ο άνθρωπος αυτός έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή εάν η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015. Το συμπέρασμα για το ποιο από τα δύο αυτά ενδεχόμενα ισχύει, θα προκύψει σύντομα. Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία για το τί θα συμβεί».

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα