Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Βόλος

Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο στο «Θ. Κολοκοτρώνης», το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο πελοποννησιακός σύλλογος γνωστοποίησε με ανακοίνωση ότι δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια, καθώς βάσει της πρόσφατης κυβερνητικής απόφασης οι θεατές δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 10% της συνολικής πληρότητας της εξέδρας.

Η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών και τον ανώτατο αριθμό των χιλίων (1000).

Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με τον Βόλο Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μεμονωμένα εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπείας. Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ».

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα