Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Νέα Οδός: Πώς θα λειτουργήσει το τμήμα Μεταμόρφωση – Μπογιάτι από σήμερα έως και 31/5

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, από τη Τετάρτη 11 Μαΐου έως την Τρίτη 31 Μάϊου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης,θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες αριστερές και μεσαίες λωρίδες.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει κι εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εξόδων-εισόδων, από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης έως Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,  με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τους γειτονικούς, σε κάθε περίπτωση, Ανισόπεδους Κόμβους. 

Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος αποκλεισμός διαφορετικών Ανισόπεδων Κόμβων.

Η Νέα Οδός τονίζει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. 

Επίσης, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα