Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΓΤΕ

Αθήνα 11 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Στις 9 Φεβρουαρίου 2021 ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης στους λογαριασμούς των μελών μας, του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου μας όπως είχαμε γνωστοποιήσει με την από 17/12/2020 ανακοίνωση μας.

 

H οικονομική ενίσχυση είναι βάσει απόφασης ΔΣ και σύμφωνα με την Γενική Συνέλευση,  το Καταστατικό και τον Κανονισμό του Λογαριασμού Αλληλεγγύης, από τον οποίο αντλήθηκαν τα χρήματα. Το ύψος του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης προσδιορίζεται ανάλογα με τα πλεονάσματα και τα οικονομικά διαθέσιμα του ΣΥΓΤΕ.

 

Ως εκ των παραπάνω το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης για την φετινή χρονιά  αφορούσε στο 80% της συνολικής εισφοράς που κατέβαλλε το κάθε μέλος στον Σύλλογο μας κατά το έτος 2020.

 

Την έννοια της ανταποδοτικότητας και της διαφάνειας ο ΣΥΓΤΕ την έχει κάνει πράξη.

 

-Από το έτος 2019 και αφού προηγήθηκε η Τροποποίηση του Καταστατικού μας και η Τροποποίηση του Κανονισμού του Λογαριασμού Αλληλεγγύης, ο Σύλλογος μας ενισχύει οικονομικά κάθε Φεβρουάριο όλα τα μέλη του με ποσό ανάλογο και μέχρι του συνολικού ποσού της εισφοράς που κατέβαλλε το κάθε μέλος το προηγούμενο έτος.

 

-Κάθε έτος δίδεται Δώρο Χριστουγέννων στα παιδιά των μελών μας από 0 έως 12 ετών εις χρήμα, φέτος δε δόθηκε ποσό € 55,00 στο κάθε παιδί και ήταν αυξημένο έναντι του προηγούμενου έτους καθώς μας το επέτρεψαν, η εξοικονόμηση και η σωστή διαχείριση πόρων. Η χορήγηση Δώρου Χριστουγέννων στα παιδιά των μελών μας ήταν ανέκαθεν μία πάγια τακτική του Συλλόγου μας την οποία συνεχίζουμε μέχρι σήμερα.

 

-Ο Σύλλογος καλύπτει οικονομικώς όλες τις εργατικές διαφορές των μελών μας που χρήζουν νομικής κάλυψης.

 

 

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2021(εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες)  θα προσδιορίσει σύμφωνα με την απόφαση των μελών μας  και την επόμενη οικονομική ενίσχυση.

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα