Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

 Ο Αμβρόσιος «αφόρισε» τον Ηλία Μόσιαλο και τον Χρήστο Χωμενίδη

Συνέχεια στην προσφιλή του τακτική, αυτή των αφορισμών, έδωσε την Κυριακή ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής λειτουργίας «αφόρισε» τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλο και τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη.

Ο Αμβρόσιος μίλησε έντονα και για τους δύο, με αφορμή τις αναφορές και των δυο τους στην Παναγία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πότε ξεκινάει και ποιοι οι δικαούχοι

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλέξης Τσίπρας: Σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα

Σύμφωνα με το tempo24, ο Αμβρόσιος κατά την πρωινή λειτουργία, διάβασε μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τον «αφορισμό» τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Μόσιαλος είχε αναρτήσει στο Facebook, τα Χριστούγεννα ένα χιουμοριστικό meme προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Χρήστος Χωμενίδης από την άλλη, σε άρθρο του ισχυρίστηκε ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ότι ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Μητροπολίτης έχει στο παρελθόν αφορίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα