Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Ράπτη: Ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά της οικογένειας του δυστυχήματος στην Ιόνια Οδό

Ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά της οικογένειας του τροχαίου δυστυχήματος στην Ιόνια Οδό, παρέχει η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη: «Αμέσως μετά το χθεσινό μοιραίο ατύχημα της οικογένειας στην Ιόνια Οδό, όπου δυστυχώς έχασαν την ζωή τους οι γονείς, κάναμε τα πάντα ώστε να προσφέρουμε άμεσα την απαραίτητα ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά τους, ηλικίας 26 και 10 ετών.

»Από τις 11 το πρωί της ιδίας ημέρας είναι δίπλα στα παιδιά της οικογένειας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια, κλιμάκιο με ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και δυο ψυχολόγους από το Πανεπιστήμιο Ιωάννινων όπως και ο Καθηγητής Ψυχιατρικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Επιταγή Ακρίβειας 2»: Ποιοι πολίτες δικαιούνται 200 ευρώ

Επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν: Αμερικανικά πολεμικά πλοία πλέουν κοντά στη νήσο

»Βρισκόμαστε δίπλα στα δυο παιδιά σε αυτή την δύσκολη στιγμή στην ζωή τους και θα τους προσφέρουμε βοήθεια με όποιο τρόπο την χρειαστούν.

»Κάθε δράση και ενέργεια μας είναι επικεντρωμένη στην προστασία και διαφύλαξη της σωματικής και ψυχικής υγείας των συμπολιτών μας, σε κάθε σημείο της χώρας μας, με κάθε δυνατό μέσο».

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα