Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Σοφοκλής Ξυνής:Προσφορά 3 Υποτροφιών Σπουδών σε απόφοιτους των Εκπαιδευτηρίων της Μητρόπολης Πειραιά

Χορηγήθηκαν μία υποτροφία για το Mediterranean College και δύο υποτροφίες για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της σχολικής χρονιάς.

Στην παροχή τριών υποτροφιών σπουδών σε νέες και νέους απόφοιτους Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς προχώρησε ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής, Πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης της σχολικής χρονιάς στο Βεάκειο Θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ξυνής ανακοίνωσε τη χορήγηση μίας Υποτροφίας στο Mediterranean College, το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολέγιο στην Ελλάδα με παρουσία σε Αθήνα, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, και δύο Υποτροφιών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τράπερ δέρνονται στα μουσικά βραβεία – Επειδή ένα ολόκληρο σύστημα τούς το επιτρέπει

Power Pass: Προβλήματα με την πλατφόρμα vouchers.gov.gr

Αναφορικά με την εκδήλωση και την προσφορά υποτροφιών, ο πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα γιορτάζουμε το τέλος της σχολικής χρονιάς μαζί με τα παιδιά. Για τους απόφοιτους των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, η γιορτή είναι διπλή: ολοκληρώνουν τη φοίτησή τους στο σχολείο, γεγονός που παράλληλα σηματοδοτεί το στάδιο που βάζουν τα θεμέλια για το επαγγελματικό τους μέλλον. Σε αυτό το σημείο στεκόμαστε δίπλα τους, προσφέροντάς τους υποτροφίες τόσο για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όσο και για το Mediterranean College -στο πλαίσιο του Θεσμού των Υποτροφιών που αποτελεί βασικό άξονα της φιλοσοφίας του Ομίλου ΞΥΝΗ εδώ και 65 χρόνια- ώστε να συνεχίσουν να διαπρέπουν και στη μεταλυκειακή τους πορεία. Το σημαντικότερο εφόδιο που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για να σταθεί με ασφάλεια και δύναμη στη ζωή είναι οι σπουδές. Μην ξεχνάμε ότι η επένδυση στη γνώση αποτελεί θεμέλιο για την ανάπτυξη».

INFO:

http://www.iekalfa.gr/ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310- 552406Mediterranean College Αθήνας: 210 8899600Mediterranean College Γλυφάδας: 210 8899600Mediterranean College Θεσσαλονίκης: 2310 287779

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα