Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Σφοδρή καταιγίδα στη Λαμία: Κινδύνευσε οδηγός που εγκλωβίστηκε σε ποτάμι

Σφοδρή νεροποντή που πλημμύρισε δρόμους και φούσκωσε ποτάμια, σημειώθηκε στη Λαμία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ένας οδηγός που θέλησε να περάσει με το αυτοκίνητό του τον ποταμό Ξηριά.

Η καταιγίδα κράτησε λίγα λεπτά, ήταν όμως αρκετά για να δημιουργήσει προβλήματα στο σημείο της δημοτικής οδού Ιωάννου Τσεκούρα στο ύψος του «Κενταύρου» νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου.

Τα νερά «φούσκωσαν» στη γνωστή ιρλανδική διάβαση, ωστόσο ο οδηγός αυτοκινήτου δεν αντιλήφθηκε το μέγεθος του κινδύνου και προσπάθησε να περάσει με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο ποτάμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινωνικός τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Ελληνοτουρκικά: Χειραψίες σε Βρυξέλλες και Αχρίδα – Οι αναφορές σε διαύλους επικοινωνίας και θετική ατζέντα

Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική που τον απεγκλώβισε και στη συνέχεια ανέλαβε οδική βοήθεια για να απομακρύνει το αυτοκίνητο.

Η Τροχαία Λαμίας έφτασε στο σημείο και έκλεισε το δρόμο από την αρχή της οδού προκειμένου να αποθαρρύνει οδηγούς που τυχόν θα προχωρούσαν σε παρόμοια ενέργεια, ενώ η οδός, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr θα μείνει κλειστή τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση από τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δυο ρεύματα, στην οδό Ιωάννου Τσεκούρα, περιοχή «ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΞΗΡΙΑΣ» Λαμίας (Ροδίτσα) στο ύψος της τοποθεσίας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» έως την επιχείρηση «ΚΑΡΒΕΛΗΣ», λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων στο χωμάτινο οδόστρωμα.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα