Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΗΣ ΤΑΠΓΤΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΚΗ

logotipo sygte

 

Αθήνα, 31/05/2018

Η εκδίκαση της  29/05/2018  αίτησης μελών του ΤΑΠΓΤΕ για ανάκληση της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής αναστολής των διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης κατά του Ταμείου ματαιώθηκε για λόγους δικονομικούς, οι δε αιτούντες θα επανέλθουν, όπως δήλωσε η πληρεξούσια δικηγόρος τους, με νέα αίτησή τους.

Όπως όμως πληροφορηθήκαμε από το Ταμείο η σημερινή αίτηση δεν είναι η μόνη που έχει κατατεθεί. Ήδη έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί την Πέμπτη 31-5-2018 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών αίτηση άλλων μελών του ΤΑΠΓΤΕ, που επίσης έχουν προχωρήσει σε κατασχέσεις κατά του Ταμείου, με την οποία ζητούν να μεταρρυθμιστεί η εκδοθείσα προσωρινή διαταγή, ώστε να μην συμπεριλαμβάνει τους ίδιους  και τις απαιτήσεις τους και να μπορέσουν να εισπράξουν άμεσα τα ποσά για τα οποία έχουν κάνει κατάσχεση.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να ασκήσει παρέμβαση και στη δίκη αυτή, η οποία σημειωτέον θα διεξαχθεί κατά τη διαδικασία της εκουσίας δικαιοδοσίας στο ακροατήριο του Ειρηνοδικείου και όχι κατά τη διαδικασία της προσωρινής διαταγής στο γραφείο του Ειρηνοδίκη Υπηρεσίας.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις ενέργειές του για τη διασφάλιση της περιουσίας του ΤΑΠΓΤΕ και κατ’ επέκταση και των συμφερόντων όλων των εν ενεργεία συναδέλφων με στόχο τη δίκαιη κατανομή της περιουσίας του Ταμείου σε όλους τους δικαιούχους και όχι την προνομιακή ικανοποίηση όσων έχουν προχωρήσει σε κατασχέσεις.

Για τις κινήσεις μας θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά με επόμενη ανακοίνωσή μας.

 

Για το Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Φ. Πολύζος                           Δ. Γεωργούλης

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα