Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΤΕ

logotipo sygte

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στο Θέατρο Παλλάς με την παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» και στην Θεσσαλονίκη στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την παράσταση «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου», για τα παιδιά των συναδέλφων μελών του Συλλόγου μας, στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία λόγω μεγάλης ανταπόκρισης και προσέλευσης των μελών μας.

Στην παράσταση του Θεάτρου Παλλάς υποδέχτηκαν τους συναδέλφους και τα παιδιά τους τα μέλη του προεδρείου του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ που διαμένουν στην Αθήνα, πλην ενός. Στην παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος υποδέχτηκε τα μέλη μας η συνάδελφος-μέλος του Συλλόγου Φένια Βασματζή, η οποία ανέλαβε τον συντονισμό της γιορτής και την ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή της.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εν λόγω εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από κοινού με τον Σύλλογο της Αγροτικής (ΣΕΤΑΠ) – βάσει απόφασης Δ.Σ – ώστε να επιτευχθούν καλύτερες τιμές εισιτηρίων.

Δώρο Χριστουγέννων : Όπως έχετε ενημερωθεί η καταβολή των δώρων παιδιών Χριστουγέννων (η οποία έχει επιτευχθεί από την μεγάλη εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων του ΣΥΓΤΕ) έχει ήδη ξεκινήσει και σταδιακά καταβάλλονται. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την αποστολή τους έγκαιρα.

Καταστατικό ΣΥΓΤΕ : Σας ενημερώνουμε ότι η τροποποίηση του Καταστατικού με τις νέες διατάξεις του – και τον Λογαριασμό Αλληλεγγύης – εγκρίθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη, θα κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές, θα δημοσιευθεί στα μέλη μας και θα ξεκινήσει άμεσα η εφαρμογή του. Εδώ θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του προεδρείου της Επιτροπής Τροποποίησης Καταστατικού (πλην ενός μέλους) και των μελών του ΣΥΓΤΕ.

Συνέδριο ΟΤΟΕ : Μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων του 32ου Συνεδρίου της ΟΤΟΕ, σας ενημερώνουμε ότι εξελέγησαν ως Γενικοί Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας, για την εκπροσώπηση των Τραπεζοϋπαλλήλων, ο Φάνης Πολύζος με την παράταξη «ΔΗΣΥΕ» καθώς και ο Διονύσης Γεωργούλης με την παράταξη «Συνδικαλιστικό Δίκτυο»  – μετά από απόφαση Δ.Σ. ΣΥΓΤΕ δημοσιεύεται.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η εγγραφή – επιστροφή νέων μελών στον ΣΥΓΤΕ μας δίνει δύναμη, να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά το δύσκολο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε. Η στήριξη των μελών καταδεικνύει επίσης το μέγεθος της εμπιστοσύνης τους για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Φ. Πολύζος                         Δ. Γεωργούλης

 

  .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα