Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΠΓΤΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΤΑΠΓΤΕ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

 

Προς

την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ

 

Αθήνα, 19 Απριλίου 2016

Α.Π. 443

 

Κατ’ επανάληψη, σας έχουμε ζητήσει να δημοσιεύσετε, ως οφείλετε σύμφωνα με το Καταστατικό, τον Ισολογισμό και τον Προϋπολογισμό, ώστε να γνωρίζουν οι συνάδελφοι την οικονομική κατάσταση του Ταμείου. Δεν το έχετε πράξει.

 

Είναι τουλάχιστον ένας χρόνος που έχετε στα χέρια σας την αναλογιστική μελέτη. Γιατί την αποκρύπτετε; Έχετε ουσιαστική ευθύνη που δεν ενημερώνετε τους εργαζόμενους.

 

Πότε τελείωσαν το πόρισμα οι ορκωτοί λογιστές; Ποιο ήταν το κόστος; Γιατί δεν ενημερώνετε όλους τους εργαζόμενους για να λάμψει η αλήθεια;

 

Επειδή δεν το πράττετε, ζητάμε να παραδώσετε σε εμάς, ως προεδρείο του Συλλόγου, τον Ισολογισμό και τον Προϋπολογισμό, την αναλογιστική μελέτη, το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών, για να ενημερώσουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας.

 

Παράλληλα δε, θέλουμε να μας απαντήσετε, για την τροποποίηση του Καταστατικού και για το ποιος ήταν υπεύθυνος της διαχείρισης των κοινοχρήστων την περίοδο 2010 – 2011 που είχατε εσείς τη διαχείριση της πολυκατοικίας,

 

Για εμάς είναι σημαντικό διότι επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ στο σύλλογο και

 

5.000 ευρώ στο Ταμείο που είναι χρήματα των εργαζομένων.

 

Αναμένουμε την γραπτή σας απάντηση.

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

 

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

 

 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα