Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ε.Ε. Νο. 1

logotipo sygte

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ε.Ε. Νο 1

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 25-26 & 27ης Ιουνίου 2018

 

 

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2018

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 9ης Ιουνίου 2018 πραγματοποιείται Πανελλαδική ψηφοφορία για την τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού Λειτουργίας του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης.

 

Η Πανελλαδική ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί με επιστολική ψήφο στις 25-26 & 27 Ιουνίου 2018 και το υλικό δημοψηφίσματος θα αποσταλεί στον κάθε συνάδελφο-συναδέλφισσα προσωπικά σε Αθήνα και επαρχία στο χώρο εργασίας του, από όπου και θα ασκήσει το δικαίωμα ψήφου του.

 

Το εκλογικό υλικό που θα παραλάβει ο κάθε συνάδελφος ξεχωριστά σε φάκελο Α3 εσωτερικής αλληλογραφίας θα αποτελείται από:

 

  • Έναν φάκελο επιστροφής Α4 με αναγραφόμενα τα στοιχεία παραλήπτη (Προς Κ.Ε.Ε Πανελλαδικής Ψηφοφορίας ΣΥΓΤΕ, Τμήμα Αλληλογραφίας, Κωδ: 3296, Λ. Μεσογείων 109-111, 11526 Αθήνα)
  • Έναν λευκό φάκελο μικρότερου μεγέθους (φάκελος ψηφοφορίας) χωρίς λογότυπο που θα φέρει στο πίσω μέρος την στρογγυλή σφραγίδα του Συλλόγου με μπλε μελάνι.
  • Δύο ψηφοδέλτια τα οποία στο κάτω δεξιά σημείο θα φέρουν την στρογγυλή σφραγίδα του Συλλόγου με μπλε μελάνι. Το πρώτο αφορά στην τροποποίηση του Καταστατικού του σωματείου “ΣΥΓΤΕ” (με γράμματα χρώματος μπλε) και το δεύτερο αφορά στην τροποποίηση του Κανονισμού του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης των μελών του ΣΥΓΤΕ – Απεργιακό Ταμείο (με γράμματα χρώματος μαύρου).
  • Επίσης κάθε συνάδελφος  θα παραλάβει τα ισχύοντα αλλά και τα υπό τροποποίηση, Καταστατικό και  Κανονισμό Ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης, τα οποία τίθενται σε ψηφοφορία.     (Τα κείμενα αυτά δεν επιστρέφονται στο Σύλλογο, τα κρατούν οι συνάδελφοι).

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΒΗΜΑ 1 : Οι συνάδελφοι-ισσες θα πρέπει ανάλογα με την προτίμησή τους να επιλέξουν  και στα 2 ψηφοδέλτια (Καταστατικού και Κανονισμού Ειδικού Λογαριασμού)  με ένα σταυρό προτίμησης, με στυλό χρώματος μπλε ή μαύρου στο ερώτημα NAI, OXI ή ΛΕΥΚΟ του κάθε ψηφοδελτίου. Προσοχή πάνω από ένα σταυρό τα ψηφοδέλτια είναι ΑΚΥΡΑ. Επίσης στα ψηφοδέλτια εκτός από τον σταυρό προτίμησης δεν επιτρέπεται να υπάρχει οποιαδήποτε σημείωση ή σημάδι διότι θα είναι ΑΚΥΡΑ.

 

ΒΗΜΑ 2: Αφού ψηφίσουν θα τοποθετήσουν και τα δύο ψηφοδέλτια στον λευκό φάκελο (ψηφοφορίας) και θα τον κλείσουν καλά. Στον λευκό φάκελο τοποθετούνται ΜΟΝΟ τα ψηφοδέλτια. Στον λευκό φάκελο ( ψηφοφορίας) δεν πρέπει να υπάρχει καμία σημείωση ή διακριτικό σημάδι.

 

ΒΗΜΑ 3 : Ο κλειστός λευκός φάκελος τοποθετείται στον φάκελο εσωτερικής αλληλογραφίας (επιστροφής) στον οποίο αναγράφεται ως παραλήπτης η Κ.Ε.Ε και η διεύθυνση παραλαβής.

 

ΒΗΜΑ 4 : Ο κάθε συνάδελφος-ισσα θα πρέπει να αναγράψει το ονοματεπώνυμό του κ.ο.κ. στα στοιχεία Αποστολέα στο φάκελο Α4 της επιστροφής του εκλογικού υλικού. Προσοχή στην αναγραφή των στοιχείων σας διότι ανώνυμοι φάκελοι επιστροφής δεν θα ληφθούν υπόψη.

 

ΒΗΜΑ 5 : Οι συνάδελφοι αποστέλλουν τον φάκελο Α4 επιστροφής (ο οποίος  περιέχει τον φάκελο ψηφοφορίας με τα ψηφοδέλτια) με εσωτερική αλληλογραφία.

 

ΒΗΜΑ 6 : Οι οδηγίες της διαδικασίας ψηφοφορίας καθώς και το υλικό των ισχυόντων  και των υπό τροποποίηση Καταστατικού και Κανονισμού Ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης δεν επιστρέφονται στον ΣΥΓΤΕ.

 

 

Τα γραφεία του Συλλόγου (Σολωμού 20 Εξάρχεια 2ος όροφος) – θα λειτουργήσουν και ως Εκλογικό Κέντρο τις ορισθείσες ημερομηνίες δημοψηφίσματος 25, 26 & 27 Ιουνίου 2018  και ώρες από 11:00 πμ  – 18:00 μμ όπου θα υπάρχει κάλπη για την ψηφοφορία των συναδέλφων οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο sabbatical και είναι μέλη του ΣΥΓΤΕ ή είναι μέλη του Συλλόγου και έχουν άδεια κανονική ή ασθενείας, ή όποιος άλλος συνάδελφος επιθυμεί να προσέλθει, προσκομίζοντας την ταυτότητά τους, για θα μπορέσουν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου τους.

 

Οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε καθεστώς sabbatical θα πρέπει να ενημερώσουν το σύλλογο τηλεφωνικώς (στο 210-3811763,3811808) ή με email (info@sygte.gr) την διεύθυνση κατοικίας τους, για να τους αποστείλουμε το σχετικό υλικό ψηφοφορίας.

 

Η ως άνω εκλογική διαδικασία  αποφασίστηκε και συντάχθηκε στις 13 Ιουνίου 2018 στα γραφεία του ΣΥΓΤΕ από τα μέλη της Κ.Ε.Ε. Αλεξίου Μαρίνα,  Μαγκαφώση Κωνσταντίνο και Τσιαπάρα Κωνσταντίνο.

 

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.

 

ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ -ΜΑΓΚΑΦΩΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

 

  .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα