Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΟΕ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΟΤΟΕ ΛΟΓΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
(Αγίας Λαύρας 24 – Κατερίνη)

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2019 κλιμάκιο της ΟΤΟΕ που απαρτίζεται από το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Νάκο Βάϊο και το μέλος της Διοίκησης Αρβανίτη Γιώργο, θα βρίσκεται στη Κατερίνη στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Γενικού Συμβουλίου, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων του Νομού.

Οι διαπραγματεύσεις της ΌΤΟΕ με τους εκπροσώπους των Τραπεζών για την υπογραφή νέας Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

            Ο κλάδος μας για άλλη μια φορά προσπαθεί να διασφαλίσει τα οικονομικά και εργασιακά του δικαιώματα, να προστατεύσει την απασχόληση και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης, σε ένα δύσκολο περιβάλλον τόσο για την οικονομία όσο και για το τραπεζικό σύστημα.

            Στον δρόμο για την υπογραφή μιας ικανοποιητικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε., είναι απαραίτητη η αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου μέσα από διαδικασίες ενημέρωσης και διαλόγου.

            Στα πλαίσια των αποφάσεων του Γενικού της Συμβουλίου, η ΟΤΟΕ διοργανώνει περιοδείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συντεταγμένη και νικηφόρα πορεία του κλάδου.

     Τα θέματα προς ενημέρωση είναι:

  • Εξελίξεις στην Οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.
  • Διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε. (προστασία απασχόλησης –ανάκτηση απωλειών – ψηφιοποίηση εργασιών κλπ).
  • Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
  • Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες να παρευρεθούν, για να ενημερωθούν, αλλά και να συμβάλουν με τις απόψεις τους στη διαμόρφωση μιας ενιαίας και νικηφόρας στρατηγικής για τις διεκδικήσεις του κλάδου μας.
    • Η συμμετοχή όλων είναι δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση. Είναι απαραίτητος όρος για τη διαμόρφωση μιας ενωτικής και αγωνιστικής στρατηγικής, που θα μάς οδηγήσει με ασφάλεια στη δύσκολη σημερινή συγκυρία.

                              Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΚΟΣ                     ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα