Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

logotipo sygte

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2017

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

Οι επιχειρούμενες διοικητικές μεθοδεύσεις  με επιλεκτικές προσεγγίσεις συναδέλφων  και η  έντονη φημολογία για κατάργηση  ειδικοτήτων και κλάδων (υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης) εμάς στο ΣΥΓΤΕ μας βρίσκουν αντίθετους.

Η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη θέση.

 

Στο σωματείο της Γενικής- Πειραιώς δεν αποδεχόμαστε καμία μορφή πίεσης στους συναδέλφους με σκοπό να αποχωρήσουν ή να απεμπολήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα που απορρέουν από τις Σ.Σ.Ε εντασσόμενοι σε άλλα εργασιακά καθεστώτα.

 

Προτεραιότητα μας είναι η διασφάλιση ΟΛΩΝ των θέσεων εργασίας αλλά και των κεκτημένων εργασιακών μας δικαιωμάτων ,  η διασφάλιση της τήρησης του Οργανισμού Προσωπικού και του κανονισμού εργασίας.

 

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση των υπερκείμενων οργάνων ΟΤΟΕ – ΕΚΑ καθώς και τον συντονισμό με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της τράπεζας για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την τήρηση της σχετικής ρύθμισης της Κλαδικής μας σύμβασης για αποτροπή απολύσεων και προστασία της εργασίας.

 

Είμαστε στη διάθεση όλων των συναδέλφων και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο συνδικαλιστικό και νομικό με σκοπό να διαφυλάξουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα.

 

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Σ.Υ.Γ.Τ.Ε

 

Γρηγόρης Ευθυμίου, Διονύσης Γεωργούλης, Θεοφάνης Πολύζος, Χαράλαμπος Καραηλίδης ,

 Ευγενία Τάγαρη

  .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα