Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανακ. Νο 3 – ενημέρωση για πίστωση δώρου παιδιών και αριστείων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3

Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2020

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο κατέθεσε έγκαιρα τη λίστα με τους λογαριασμούς των συναδέλφων που αιτήθηκαν το δώρο παιδιού Χριστουγέννων, η διαδικασία δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη λόγω φόρτου εργασίας του καταστήματος που δόθηκαν οι λίστες και όχι με ευθύνη του Συλλόγου.

Λόγω λήξης της παράτασης της νομιμοποίησης του προηγούμενου προεδρείου στις 31/12/2019 απαιτείται η διαδικασία νομιμοποίησης του νέου προεδρείου όπως αυτό συστάθηκε σε σώμα στις 30/12/2019.

Η διαδικασία της νέας νομιμοποίησης του Προέδρου, Ταμία και Αντιπροέδρου – αναπληρωτή Ταμία οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις πληρωμές έχει ξεκινήσει από 2/1/2020.  Οπότε οι καταβολές των δώρων που δεν έχουν πιστωθεί θα πραγματοποιηθούν αφού εγκριθεί από την Τράπεζα η νομιμοποίηση του σωματείου (χρονικό διάστημα που απαιτείται περίπου 10 ημέρες).

Ζητάμε την κατανόηση των συναδέλφων για την καθυστέρηση αυτή.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι με βάση την απόφαση που έχει παρθεί και ήδη υλοποιείται,  έχει γίνει η μηνιαία αποταμίευση των χρημάτων για την καταβολή των αριστείων και θα συνεχίσουν να καταβάλλονται ανά 10 δικαιούχους στο τέλος κάθε μήνα.

Θυμίζουμε ότι καταβολή αριστείου δικαιούνται οι συνάδελφοι των οποίων τα παιδιά εισήχθησαν σε Πανεπιστήμια από το 2015 έως το 2019 και μας έχουν αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Πολύζος Θ., Γεωργούλης Δ., Δεκούλος Β., Ε. Τάγαρη, Α. Καρυδάκης, Γ. Ευθυμίου, Ε. Κεχρής, Ε. Χριστοδουλοπούλου, Α. Θεοδωρακάκος

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα