Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

logo_002a

 

 

28 Νοέμβρη 2018:

 

Απεργούμε – συμμετέχουμε – διεκδικούμε ! Όλοι στη μάχη για νέα κλαδική σύμβαση!

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.

Ο σύλλογος Γενικής –  Πειραιώς καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά  αύριο 28/11  στην απεργία των συνδικάτων που διεκδικούν αύξηση μισθών με αξιοπρεπείς συμβάσεις,  σοβαρή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εργασιακά δικαιώματα, εφαρμογή των κανονισμών εργασίας.

Ζητάμε αποκατάσταση των αδικιών και παύση της μονομερούς λιτότητας σε βάρος των εργαζομένων. Δεν αρκεί σήμερα να φωνάξουμε ξανά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, γιατί η κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας και ο λαός μας, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι δεν έχει παρακάτω.

Ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων συμμετέχει αποφασιστικά στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ στις 28 του Νοέμβρη, όπως σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις και θέτει για μια ακόμα φορά το δικό του συνδικαλιστικό και πολιτικό στίγμα, όχι μόνο με τη μορφή της δίκαιης αγανάκτησης και της δικαιολογημένης διαμαρτυρίας.

   Η προστασία της απασχόλησης και των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, η αξιοποίηση της τεχνολογικής επανάστασης, της νέας ψηφιακής εποχής σε όφελος της κοινωνίας, η δραστική μείωση της ανεργίας και η κοινωνική συνοχή, που δυστυχώς χάθηκε τα τελευταία χρόνια, είναι ζητούμενα που μας αφορούν όλους.

 

Όλοι οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης διεκδικούμε αξιοπρεπή κλαδική σύμβαση.  

 

ü  Διασφάλιση των θέσεων εργασίας

 

ü  Αποκατάσταση μισθολογικών μειώσεων

 

ü  Προστασία εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ συλλαλητήριο στις 11 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος αλλά  και στις ανάλογες συγκεντρώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σ.Υ.Γ.Τ.Ε.)

  .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα