Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΓΤΕ 09/06/2018

logotipo sygte

 

 

Aθήνα 12 Ιουνίου 2018

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

 

Στις 9 Ιουνίου 2018 οι εργαζόμενοι της πρώην ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και μέλη του ΣΥΓΤΕ πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την Απολογιστική Γενική Συνέλευση για το έτος 2017.

Η προσέλευση των συναδέλφων (160 περίπου στον αριθμό) στην Γενική Συνέλευση ήταν καταλυτική καθώς υπερέβη κατά πολύ το όριο της απαρτίας των 120 μελών και σε αναλογία με τις Γενικές Συνελεύσεις άλλων σωματείων που δραστηριοποιούνται στον Όμιλο Πειραιώς και έχουν στην δύναμη τους πολλαπλάσιο αριθμό μελών, σημείωσε πολύ μεγαλύτερο   ποσοστό συμμετοχής.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα την βούληση των συναδέλφων να διατηρηθεί αυτή η συλλογικότητα, δηλαδή να συνεχίσει να υπάρχει ο ΣΥΓΤΕ, πράγμα που δεσμεύει εμάς τους υπογράφοντες καθώς είναι υποχρέωση και καθήκον μας να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που θυσίασαν την αργία του Σαββάτου και προσήλθαν στην Γενική Συνέλευση και ιδιαιτέρως τους συναδέλφους που ήλθαν από την επαρχία χωρίς να λογαριάσουν τον κόπο του ταξιδιού και τα έξοδα.

Ως εκ των παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης της 9/6/2018 έχουν ως εξής:

-Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του ΔΣ για την χρήση 09/09/2017-31/12/2017.

-Η Γενική Συνέλευση υπερψήφισε τον Προϋπολογισμό του έτους 2018, ζήτησε περεταίρω περικοπές λειτουργικών εξόδων και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την εξεύρεση λύσης για τις 2 εργαζόμενες του σωματείου.

-Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε να παρέμβει ο ΣΥΓΤΕ μέσω της δικαστικής οδού στην υπόθεση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας προκειμένου να διεκδικήσει για όλα τα εν ενεργεία μέλη (που είναι ή που υπήρξαν μέλη του TΑΠΓΤΕ) σύμμετρη αναλογική ικανοποίηση  καθώς επίσης να προσφύγει ο ΣΥΓΤΕ με δικόγραφο ζητώντας να προχωρήσει η εκκαθάριση.

-Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσει στην Τροποποίηση του Καταστατικού του ΣΥΓΤΕ και στην Τροποποίηση του Κανονισμού του Απεργιακού Ταμείου, ορίζοντας  Πανελλαδική ψηφοφορία για τις ημερομηνίες 25, 26, 27 Ιουνίου 2018 και εξέλεξε Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τα πιο κάτω αναφερόμενα μέλη:

ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΜΗΤΡΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΓΚΑΦΩΣΗ, ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΑΠΑΡΑ.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα εκδώσει την σχετική ανακοίνωση για την διαδικασία διεξαγωγής της Πανελλαδικής Ψηφοφορίας.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΦΑΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΑΓΑΡΗ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ ΔΕΚΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,

 ΑΡΗΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

  .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα