Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΑ

            ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΑ 2021                                                                              

 

Αθήνα 28 Απριλίου 2021

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά την δημοσίευση  των αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη  αντιπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης της Τράπεζας Πειραιώς(ΤΕΑ), θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που στήριξαν τις υποψηφιότητες των μελών μας Ευγενίας-Δημοκρατίας Τάγαρη και Παναγιώτη Ταμπάκη.

Το αποτέλεσμα αυτής της εκλογικής διαδικασίας απέδειξε ότι το σωματείο μας είναι παρόν με λόγο και άποψη, επικοινωνώντας την βούληση των εργαζομένων. Ως εκ τούτου το σωματείο μας, το οποίο προέρχεται από μια μικρή τράπεζα, δηλώνει ότι έχει το σθένος και την δύναμη να στηρίξει τους εργαζόμενους, να αντιμετωπίσει κάθε εργασιακό πρόβλημα και να αγωνιστεί  για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας, όπως έχει κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν με την υποψηφιότητα τους σε αυτή την κοινή προσπάθεια  καταθέτοντας τις δυνάμεις, την γνώση και την εμπειρία τους καθώς και όλους τους συναδέλφους που ψήφισαν για το ΤΕΑ και εξέφρασαν την επιλογή τους με την ψήφο τους.

Συγχαίρουμε επίσης την συνάδελφο που πλειοψήφησε και τον αναπληρωτή και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και αποδοτική συνεργασία με τα μέλη του ΤΕΑ.

Τέλος, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, ζητάμε ρητά και κατηγορηματικά να συγκροτηθεί Επιτροπή από όλα τα σωματεία για το ΤΕΑ, με την οποία να συνεργάζεται η εκλεγμένη  συνάδελφος, για να μεταφέρονται οι απόψεις των εργαζομένων.

 

               ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Τελευταία Άρθρα

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Άρθρα