Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Image

ΑΘΗΝΑ 20/6/2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Έχουμε εκφράσει την άποψη σαν σύλλογος ότι η νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι αγαθό δημόσιο και θα πρέπει όλοι να έχουμε πρόσβαση και κάλυψη  χωρίς περιορισμούς. Επίσης ο εργοδότης μέσα από όρους επιχειρησιακής σύμβασης θα πρέπει να παρέχει την δυνατότητα πρόσθετης κάλυψης για ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη χωρίς κόστος του εργαζόμενου για αυτόν και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειας του.

Η τράπεζα παρέχει στους εργαζόμενους ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής κάλυψης το οποίο δεν καλύπτει τις ανάγκες των εργαζόμενων και δεν έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο, παρά το γεγονός ότι η τράπεζα δαπανά χρήματα, εντούτοις ένα μέρος του  κόστους μετακυλίεται στις πλάτες των συναδέλφων επιβαρύνοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό ακόμη περισσότερο.

Πιστεύουμε ότι όλοι οι σύλλογοι θα πρέπει να διεκδικήσουμε την κάλυψη των αναγκών μας μέσα από τον όμιλο αξιοποιώντας ήδη υπάρχουσες δομές υγείας και με ένα ενιαίο ασφαλιστήριο σε επίπεδο κλάδου.

Χωρίς να απεμπολούμε το δικαίωμα στην δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους , θα παλέψουμε να καλυτερεύσουμε τους όρους που ισχύουν  σήμερα, επειδή  όμως πολλοί συνάδελφοι αγωνιούν και έχουμε αρκετές περιπτώσεις με σοβαρές ασθένειες που οι δαπάνες που απαιτούνται  υπερβαίνουν τις υφιστάμενες καλύψεις, προτείνουμε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα κάλυψης του ομαδικού ασφαλιστηρίου για τα μέλη μας προσπαθώντας να καλύψει τα κενά που υπάρχουν όσο καλύτερα γίνεται.

Σας ενημερώνουμε για την συνέχιση της συνεργασία μας με την ασφαλιστική  εταιρία Generalli καθώς ήμασταν το πρώτο σωματείο που από το 2015 αποκλειστικά για 2 χρόνια έχουμε πρόσθετη ασφαλιστική νοσοκομειακή κάλυψη και χωρίς κόστος για το σωματείο. Ήδη πολλά μέλη μας έχουν αυτό το ασφαλιστήριο το οποίο πλέον δίνεται με ακόμη καλύτερους όρους:

Στην πρόταση που έχουμε σημειώνουμε τα εξής :

  • Ανώτατο ετήσιο όριο για όλη την οικογένεια ανά έτος 350.000€
  • Καλύπτονται έξοδα παραμονής σε ΜΕΘ, παραμονής γονέα σε νοσηλεία ανηλίκου
  • Δαπάνες αποκλειστικής νοσοκόμας
  • Φυσικοθεραπείες
  • Χειρουργικές επεμβάσεις που δεν καλύπτονται νοσήλια
  • Εφόσον δεν υπάρχει απαίτηση αποζημίωσης αποδίδεται ημερήσιο επίδομα 100€ σε περίπτωση χειρουργείου από 100€ έως 2000€ μέσω των οποίων καλύπτεται η απαλλαγή του ομαδικού μας ασφαλιστηρίου.
  • Επείγοντα περιστατικά 100% μέχρι 500€
  • Συγγενές παθήσεις καλύπτονται (με την συμπλήρωση 2 ετών ασφάλισης)
  • Λήψη δεύτερης γνώμης για 13 σοβαρές ασθένειες
  • Νομική κάλυψη μέχρι 3000€
  • Checkup δωρεάν 6 μήνες μετά την έναρξη της ασφάλισης για ενήλικους και ανήλικους. Συμπεριλαμβάνεται ψηφιακή μαστογραφία & τεστ παπ για γυναίκες άνω των 40 ετών και υπέρηχος προστάτη για άνδρες.
  • Bonus συμμετοχής άλλου φορέα μέχρι 5000€, αν άλλος ασφαλιστικός φορέας ιδιωτικός ή δημόσιος συμμετάσχει με ποσό μεγαλύτερο της απαλλαγής το 50% καταβάλλεται στον ασφαλισμένο.
  • Παροχή μητρότητας 1800€
  • Προαγορά ασφαλισιμότητας που παρέχεται αποκλειστικά για τον σύλλογο.
  • Ηλικίες εισόδου στο πρόγραμμα από 30 έως 65 ετών , χωρίς την διενέργεια εξετάσεων.

Ενδεικτικά το κόστος για μια τετραμελή οικογένεια με τον άνδρα 40 ετών , γυναίκα 35, και 2 παιδιά 5 και 10 ετών το κόστος είναι 30,29€  τον μήνα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στα συνημμένα τις τους όρους του ασφαλιστηρίου ,τις επιπλέον παροχές για Επείγοντα & Έκτακτα Περιστατικά, προγραμματισμένη νοσηλεία και το ενδεικτικό  κόστος ασφάλισης.

Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου :  info@www.sygte.gr ή με φαξ στο 210-3301310.

Στην συνέχεια ο ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να συζητήσει τυχόν απορίες και διευκρινήσεις επί του ασφαλιστηρίου και να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ασφάλισης, εφόσον πάντα το επιθυμείτε.

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε  στα τηλέφωνα του  Συλλόγου   210-3811763 και  210-3811808  ή στα γραφεία μας Σολωμού 20 , Εξάρχεια

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : info@www.sygte.gr   Ιστοσελίδα : www.sygte.gr

Τηλέφωνο Προέδρου : 216-4001736 (εσωτ.81736) Τηλέφωνο Γ. Γραμματέα : 216-4001592             (εσωτ.81592)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ του Σ.Υ.Γ.Τ.Ε

ΦΑΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΑΓΑΡΗ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ ΔΕΚΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΗΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ