Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΔΟΚΙΜΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

logo_002a

ΑθΗΝΑ 8/5/2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Σάββατο 12/05/2018 θα πραγματοποιηθεί δοκιμή ενεργοποίησης του εφεδρικού μηχανογραφικού κέντρου. Είναι μια διαδικασία η οποία εμπλέκει πολλούς εργαζόμενους οι οποίοι θα πρέπει να εργασθούν εκτός ωραρίου και υπερωριακά από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι και την Κυριακή το πρωί.

Καλούμε την Διοίκηση  να ανταποκριθεί στις νόμιμες υποχρεώσεις της, για την αμοιβή της υπερωριακής εργασίας , εν όψει της σχετικής διαδικασίας καταγράφοντας τις ώρες απασχόλησης .

Το ίδιο ισχύει για συναδέλφισσες – συναδέλφους σε υπηρεσίες ή καταστήματα εκτός μηχανογράφησης που θα κληθούν να συμμετάσχουν στην δοκιμή του ΕΜΚ.

Επίσης πρέπει να δοθούν οι υπερωρίες που έχουν γίνει για την αναβάθμιση του κεντρικού λειτουργικού συστήματος  από την έκδοση 7.1 σε 7.3 τις τελευταίες 8 εβδομάδες.

Καλούμε τις συναδέλφους να καταγράψουν όλες τις ώρες που θα εργασθούν και να ενημερώσουν τους προϊσταμένους τους. Από την πλευρά μας ο σύλλογος είναι δίπλα σας, για την διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Φάνης Πολύζος, Διονύσης Γεωργούλης, Ευγενία Τάγαρη, Γρηγόρης Ευθυμίου, Βενετσιάνος Δεκούλος, Ελένη Χριστοδουλοπούλου, Άρης Καρυδάκης

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα