Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

logotipo sygte

Αθήνα 23/03/2018

 

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες του σωματείου μας στις 15 & 16 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη:

Στις 15/3/2018 6(έξη) μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας μεταβήκαμε στη Θεσσαλονίκη με δικά μας έξοδα  προκειμένου να παρευρεθούμε στην εκδήλωση που συνδιοργανώσαμε μαζί με τον Σύλλογο της πρώην Αγροτικής Τράπεζας ΣΕΤΑΠ.

-Πριν από την εκδήλωση η οποία είχε προγραμματιστεί στις 16:00 μ.μ πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ με τα παρόντα μέλη στα γραφεία της ΟΤΟΕ στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτή την συνεδρίαση του ΔΣ έγινε ανταλλαγή απόψεων, για την Τροποποίηση του Καταστατικού, για το ζήτημα του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, για την Γενική Συνέλευση του σωματείου μας και για την λήψη αποφάσεων για τις νομικές ενέργειες στις οποίες προσανατολιζόμαστε να προβούμε για ζητήματα όπως, η «οικειοθελής παροχή» και οι αστερίσκοι στις μισθοδοσίες μας. Για όλα τα προαναφερόμενα ζητήματα θα ληφθούν αποφάσεις σε προσεχές τακτικό ΔΣ και θα ενημερωθείτε μέσω των ανακοινώσεων που θα κυκλοφορήσουμε.

Όπως προαναφέραμε την ίδια ημέρα το απόγευμα (Πέμπτη 15/03/2018) έγινε η κοινή εκδήλωση με τον ΣΕΤΑΠ στο κέντρο  kazaviti στην περιοχή Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη η οποία είχε μεγάλη επιτυχία καθώς  συμμετείχαν αρκετοί συνάδελφοι και μας δόθηκε η ευκαιρία να έλθουμε πιο κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα.

Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκε επίσης από την Διοίκηση της Τράπεζας κλιμάκιο με επικεφαλής τον κ. Κουτεντάκη Ανώτερο Γενικό Διευθυντή  και την Κα Σεκέρη – Μαυρομιχάλη βοηθό Γενική Διευθύντρια  οι οποίοι συνομίλησαν με τους εκπροσώπους των σωματείων.

-Την επόμενη ημέρα (Παρασκευή 16/03/2018)επισκεφθήκαμε μαζί με μέλη του Δ.Σ του ΣΕΤΑΠ τα κεντρικά κτίρια στην Πλ. Αριστοτέλους και στην οδό Εθνικής Άμυνας όπου ενημερώσαμε τους εργαζομένους για τις εξελίξεις στο χώρο της τράπεζας, για εργασιακά θέματα και για την ανάγκη συσπείρωσης στους συλλόγους μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα  κοινά μας προβλήματα με αλληλεγγύη και συναδελφικότητα.

-Στα πλαίσια επίσης του κοινού μετώπου και του συντονισμού που απαιτείται από όλα τα σωματεία του Ομίλου για την αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων μέλη του Δ.Σ του Σ.Υ.Γ.Τ.Ε και του Σ.Ε.Τ.Α.Π  συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο  και τον Γραμματέα του σωματείου της πρώην τράπεζας Μακεδονίας – Θράκης, και ανταλλάξαμε απόψεις για εργασιακά ζητήματα.

Είναι προτεραιότητα μας η συνάντηση με όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στον Όμιλο Πειραιώς, προκειμένου να αντλήσουμε  γνώση απ’ ότι έχει καταφέρει ο κάθε σύλλογος μέχρι σήμερα και να τοποθετήσουμε τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες, όπως είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΣΥΓΤΕ)

.

Τελευταία Άρθρα

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Άρθρα