Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΓΤΕ 9-10-11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Αθήνα 5 Ιανουαρίου 2023

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Είναι σε όλους σας γνωστή η συνδικαλιστική δράση του ΣΥΓΤΕ και των μελών του Δ.Σ  την τριετία που πέρασε.

  • Σταθήκαμε με ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ και ΝΟΜΙΚΟΥΣ αγώνες δίπλα στα μέλη μας, στον συνάδελφο, στους εργαζόμενους της Πειραιώς.
  • Στηρίξαμε τα  μέλη μας σε εργασιακά ζητήματα, είπαμε ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ.
  • Δημιουργήσαμε συνδικαλιστικές συνέργειες με άλλα σωματεία της Πειραιώς, αγωνιζόμενοι για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας.
  • Διαχειριστήκαμε τα οικονομικά του ΣΥΓΤΕ με τον καλύτερο τρόπο και στηρίξαμε οικονομικά όλους τους συναδέλφους.
  • Ασκήσαμε και συνεχίζουμε να ασκούμε αγωγές για την εκκαθάριση του ΤΑΠΓΤΕ-εφάπαξ- και ζητάμε καθαρά να προηγηθούν τα παιδιά των συναδέλφων και όσοι συνάδελφοι δεν έλαβαν καμία προκαταβολή εφάπαξ. Όλα τα παραπάνω είναι με ομαδικά δικόγραφα (δυστυχώς οι συνάδελφοι που απομακρύνθηκαν από το σωματείο μας είναι εκτός δικογράφων).

Ως εκ των παραπάνω εάν τα μέλη του ΣΥΓΤΕ επιθυμούν την συνέχιση του σωματείου μας στη συνδικαλιστική-δικαστική διεκδίκηση, εάν θέλουν την οικονομική στήριξη των συναδέλφων, εάν επιδιώκουν την εκκαθάριση του ΤΑΠΓΤΕ, ζητάμε να συμμετέχουν μαζικά σ αυτήν την εκλογική διαδικασία. Ζητάμε να στηρίξετε και να σταυροδοτήσετε τα υποψήφια μέλη (έως και 9 σταυρούς για το Διοικητικό Συμβούλιο, 3 σταυρούς για την Εξελεγκτική Επιτροπή, 5 σταυρούς για το ΕΚΑ κα σταυρούς για την ΟΤΟΕ.

Πλέον είναι στο χέρι των μελών του ΣΥΓΤΕ η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η διατήρηση του σωματείου μας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ύπαρξη του σωματείου μας είναι μονόδρομος. Παρά τις πλάγιες υπονομεύσεις που δέχεται το σωματείο μας από επιτήδειους, οι οποίοι βρίσκονται μακριά από τους αγώνες για τα εργατικά κεκτημένα, εμείς παραμένουμε όρθιοι, υψώνουμε το ανάστημα μας απέναντι σε αντεργατικές πρακτικές και έχουμε δυνατή φωνή για τους εργαζόμενους.

  • Δίνουμε τον αγώνα μας για τις εισφορές μας στο ΤΑΠΓΤΕ.
  • Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τα αναδρομικά-παρακρατήσεις που επέβαλε η τράπεζα εδώ και πολλά χρόνια και επέστρεψε πρόσφατα ένα μικρό μέρος τους.
  • Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις υπερωρίες που δουλεύουν οι συνάδελφοι μας, στα πλαίσια της προστασίας του νομίμου ωραρίου. 

Καλή ψήφο συνάδελφοι.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ «ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΑΓΩΝΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα