Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

logotipo sygte

Αθήνα 16 Μαΐου 2018

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της πρόσφατης εξέλιξης αναφορικά με το αίτημα που υπεβλήθη από το ΔΣ του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ για την διάλυση και εκκαθάριση του, σας ενημερώνουμε ότι την επόμενη Πέμπτη 24 Μαΐου  2018 και ώρα 17:00 μ.μ έχουμε προσκαλέσει στα γραφεία του Συλλόγου μας (Σολωμού 20 Εξάρχεια) την δικηγόρο κα Αγγελική Καίσαρη η οποία θα απαντήσει σε σχετικά ερωτήματα των μελών μας.

Ως εκ των παραπάνω καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην συζήτηση με την Νομική Σύμβουλο.

Καλούμε επίσης και τους συναδέλφους που έχουν αποχωρήσει από τον Σύλλογο μας και ήταν για χρόνια μέλη του Ταμείου ή παραμένουν μέχρι σήμερα, αφενός να παρευρεθούν στην συζήτηση  και αφετέρου να επιστρέψουν στον Σ.ΥΓ.Τ.Ε, (εν ’όψει της Τροποποίησης του Καταστατικού) προκειμένου να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το κοινό μας συμφέρον και τα δικαιώματά μας.

Όποιοι συνάδελφοι αδυνατούν να παρευρεθούν καθώς και οι συνάδελφοι από την Περιφέρεια μπορούν να στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με φαξ στον Σύλλογο τα ερωτήματά τους τα οποία θα κατηγοριοποιηθούν και θα υποβληθούν στη δικηγόρο.

Εμείς σαν Σύλλογος προτιθέμεθα να κάνουμε παρέμβαση κατά την εκδίκαση της αίτησης διάλυσης και εκκαθάρισης του ΤΑΜΕΙΟΥ για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εν ενεργεία μελών μας.

 

Ηλεκτρονική διεύθυνση Συλλόγου: info@www.sygte.gr

Φαξ Συλλόγου: 210-3301310

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ  (Σ.Υ.Γ.Τ.Ε)

.

Τελευταία Άρθρα

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Άρθρα