Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠΓΤΕ

logotipo sygte

 

Αθήνα, 09 Μαΐου 2018

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Υπεύθυνα σας ενημερώνουμε ότι απευθυνθήκαμε σε νομικό ως Προεδρείο καταθέτοντας ερωτήσεις για τα μέλη του  Συλλόγου μας που είναι εγγεγραμμένα μέλη του Ταμείου ή έχουν αποχωρήσει υποβάλλοντας τα παρακάτω ερωτήματα:

  • για τα μέλη του Ταμείου που δεν έχουν λάβει καμία προκαταβολή εφάπαξ, ποια ένδικα μέσα διαθέτουν (σε περίπτωση που το Ταμείο πάει για εκκαθάριση) ή αν συνεχίσει να υπάρχει.
  • για τα μέλη του ταμείου που έχουν λάβει προκαταβολή και καταβάλουν 6% επιτόκιο στην προκαταβολή του εφάπαξ, πως αντιμετωπίζεται νομικά αν το Ταμείο πάει σε εκκαθάριση ή αν συνεχίσει να υπάρξει
  • για τα  μέλη  που έχουν διαγραφεί από το Ταμείο και έχουν λάβει προκαταβολή, πως αντιμετωπίζεται νομικά αν συνεχίσει να υπάρχει το Ταμείο ή πάει σε εκκαθάριση
  • για τα μέλη του Ταμείου που έχουν αποχωρήσει από το Ταμείο και δεν έχουν λάβει καμία προκαταβολή

Η νομικός μας ενημέρωσε ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος   θα έχουμε απάντηση σε λίγες ημέρες.

Σήμερα μετά από επικοινωνία του Προέδρου του ΣΥΓΤΕ  με την Πρόεδρο του ΤΑΠΓΤΕ διαπιστώσαμε (μετά την χθεσινή λήψη email) ότι το Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ μετά από απόφαση προσέφυγε στο Πρωτοδικείο και κατέθεσε αίτηση εκκαθάρισης για την οποία και θα εκδώσει ανακοίνωση.

Σας ενημερώνουμε δε ότι καμία ενημέρωση ως ΣΥΓΤΕ δεν είχαμε ούτε από μέλος του Συλλόγου ούτε από το Ταμείο για την αίτηση εκκαθάρισης.

Ο  ΣΥΓΤΕ θα πράξει ότι είναι απαραίτητο για το έννομο συμφέρον των μελών του με την καθοδήγηση νομικού ενημερώνοντας τους συναδέλφους.

Περιμένουμε αναλυτική ενημέρωση από την Πρόεδρο του ΤΑΠΓΤΕ εντός της ημέρας και να λάβουμε το αίτημα υποβολής για την εκκαθάριση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Φάνης Πολύζος, Διονύσης Γεωργούλης, Ευγενία Τάγαρη, Γρηγόρης Ευθυμίου, Βενετσιάνος Δεκούλος, Ελένη Χριστοδουλοπούλου, Άρης Καρυδάκης

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα