ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΙΩΠΕΣ ΜΑΣ

0
252

ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΤΟΕ!

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΙΩΠΕΣ ΜΑΣ

ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα όλοι οι Σύλλογοι των εργαζόμενων έχουν κληθεί σε συνάντηση με τη Διοίκηση.

Εικάζουμε ότι η ενημέρωση θα περιστραφεί γύρω από τις εξελίξεις της απόσχισης  υπηρεσιών, που έχει ήδη εξαγγείλει η Διοίκηση, με το ενδεχόμενο μιας ακόμη εκβιαστικής εθελούσιας να πλανάται στον αέρα.

Οι Σύλλογοί μας θεωρούν ότι η κωλυσιεργία ως προς τη δυναμική απάντηση, με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, υποσκάπτει την προοπτική δικαίωσης των συναδέλφων μας.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο του «ξαφνικού θανάτου», τη βίαιη ανατροπή των εργασιακών τους σχέσεων και τον κίνδυνο απώλειας της τραπεζοϋπαλληλικής ιδιότητας, δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για βερμπαλισμούς και χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων.

Η Ενότητα είναι μια πρό(σ)κληση για κοινή δράση κι όχι μια δικαιολογία που θα συγκαλύψει την αδράνεια και θα μας οδηγήσει προ τετελεσμένων.

  • Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Συλλόγους να κινητοποιηθούν άμεσα με αγωνιστικό πρόσημο.
  • Καλούμε την ΟΤΟΕ να προχωρήσει στην άμεση Σύγκληση της Εκτελεστικής Γραμματείας, όπως έχει θεσμική υποχρέωση και όπως όλο αυτό το διάστημα ζητούν οι Σύλλογοί μας, σύμφωνα και με αίτημα τριών μελών της Ε.Γ., προκειμένου να αποφασισθεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, για ένα κλαδικής φύσεως ζήτημα.

Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν γιατί εμείς θα συνεχίσουμε να κοιτάμε τους συναδέλφους στα μάτια και να αγωνιζόμαστε απέναντι σε κάθε μορφής συρρίκνωση που τελικά μας απειλεί ΟΛΟΥΣ.

Για το Δ.Σ του ΣΕΥΤΠΕ

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Μπεμπένης Εμμανουήλ                         Γοίλιας Ισίδωρος

Για το Δ.Σ του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

                                                       Θεοφάνης  Πολύζος               Βενετσιάνος Δεκούλος