Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΑΣΑ 01/03/2020 – 28/02/2021

Ετήσιες Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2020

(ΠΡΟΣΟΧΗ:  1/3/2020– 28/2/2021)

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου  2020

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την ΟΤΟΕ και τον ΟΑΣΑ θα προβεί στην διαδικασία συλλογής καταθετηρίων των συναδέλφων – μελών του, προκειμένου οι συνάδελφοι και τα άμεσα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι και τέκνα) να τύχουν του προνομίου της έκπτωσης για την απόκτηση ετήσιας κάρτας ΟΑΣΑ.

Η νέα περίοδος αναφέρεται στις ημερομηνίες από 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 έως 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, με τις παρακάτω κατηγορίες και τις αντίστοιχες τιμές:

ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 330€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

  • Λεωφορεία
  • Τρόλλεϋ
  • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
  • Τραμ
  • Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και
  • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί).

ΔΕΝ ισχύουν :

στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου

στη γραμμή Χ80 και

στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο.

              ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ: 281 Ευρώ

 

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 490€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

 

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

  • Λεωφορεία  (ΚΑΙ στις γραμμές express του Αεροδρομίου)
  • Τρόλλεϋ
  • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
  • Τραμ
  • Μετρό  (έως το Αεροδρόμιο) και
  • ΤΡΑΙΝΟΣΕ  (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα –  Πειραιάς – Αεροδρόμιο).

 

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

 

ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ:      417   Ευρώ

Οι συνάδελφοι δύνανται να προμηθευτούν ετήσια προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα).

Οι συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, ή αυτοί που θα κλείσουν τα 65 μέσα στην περίοδο ισχύος του εισιτηρίου, έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΤΟΕ.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

 

Για την απόκτηση της κάρτας χρειάζεται :

  1. Κατάθεση του αντιτίμου της κάρτας (281€ ή 417€) στο λογαριασμό Πειραιώς του Συλλόγου μας (ΣΥΓΤΕ) με αριθμό : 6901128783-350 αναφέροντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας το αργότερο ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020.

Για κάθε κάρτα πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ κατάθεση. Στην συνέχεια ο κάθε συνάδελφος θα πρέπει να αποστείλει το καταθετήριο στο email του συλλόγου μας info@sygte.gr

  • Σε περίπτωση εξόφλησης της ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών,  για τους ίδιους τους συναδέλφους ή τα μέλη των οικογενειών τους, με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας και μέχρι 12 άτοκες δόσεις, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία παρέχεται μέσω της Winbank : Πληρωμές – Αλφαβητικά – Σ – Σύλλογος Γενικής Πειραιώς ΣΥΓΤΕ –  Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ.

Αφού ακολουθηθεί η διαδικασία αποστέλλετε κατά τον ίδιο τρόπο το παραστατικό στο email του συλλόγου μας info@sygte.gr    για να προχωρήσει η έκδοση της κάρτας. Όσοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες έχουν ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική τους κάρτα, σε μεταγενέστερη ημερομηνία (δηλαδή μετά την 1η Μαρτίου), για να τύχουν της έκπτωσης θα πρέπει να καταβάλουν το ισόποσο έως 31 Μαρτίου. Μετά το πέρας της 31 Μαρτίου το σύστημα του ΟΑΣΑ αυτομάτως ακυρώνει την επιδότηση

Οι συνάδελφοι-συναδέλφισσες μέλη του συλλόγου μας που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν για πρώτη φορά προσωποποιημένη ετήσια ηλεκτρονική κάρτα απεριορίστων διαδρομών , θα πρέπει να επισκεφθούν ένα από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ και να εκδώσουν μηδενική «προσωποποιημένη κάρτα» έχοντας μαζί τους τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
  2. 1 Φωτογραφία τύπου ταυτότητας
  3. Εκτύπωση QR Code από το https://www.athenacard.gr/request.dev
  4. Εκτύπωση αποδεικτικού ΑΜΚΑ (https://www.amka.gr/AMKAGR/)

Θα εκδοθεί προσωποποιημένη κάρτα η οποία δεν θα είναι φορτισμένη. Οι συνάδελφοι, για να τύχουν της έκπτωσης, θα πρέπει να καταθέσουν στον Λογ/σμο του Συλλόγου την αντίστοιχη τιμή κάρτας ΟΤΟΕ και να αποστείλουν στον Σύλλογο μέσω email τα ακόλουθα στοιχεία :

Α. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Β. ΑΜΚΑ

Γ. ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Δ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ / ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από τον αρμόδιο υπάλληλο του Συλλόγου του, ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου. Σημειώνεται, ότι η ίδια αυτή διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που πρέπει να γίνει μαζική επαναφόρτιση μέσω online πληρωμής (βλέπε συνημμένο έγγραφο «ΟΔΗΓΙΕΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ»).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση απώλειας της ηλεκτρονικής κάρτας μπορεί να αντικατασταθεί μεταφέροντας το υπόλοιπο της στην νέα ηλεκτρονική κάρτα, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ, όπως βεβαίωση της ΟΤΟΕ, τον ΑΜΚΑ, το pin (8-ψήφιο) της απολεσθείσας ηλεκτρονικής κάρτας και με την καταβολή δύο (2) ευρώ για την αντικατάστασή της. Η ΟΤΟΕ θα χορηγεί σχετική βεβαίωση, την οποία θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος απώλειας της κάρτας στον ΟΑΣΑ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα 2164001546, 2164001717.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ή ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 12Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.

 

   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Υ.Γ.Τ.Ε 

                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

              Φ. Πολύζος                                            Β. Δεκούλος

         

 

 

 

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα