Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με τεχνητή νοημοσύνη απαντούν οι Ρεπουμπλικανοί στην υποψηφιότητα Μπάιντεν

Τη δική τους απάντηση στην ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν για την εκ νέου υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, έδωσαν σήμερα οι Ρεπουμπλικανοί καταφεύγοντας στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).

Αφού πρώτα ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται για ένα κατασκευασμένο βίντεο, στο πρώτο προεκλογικό σποτ τους παραθέτουν για ποιο λόγο οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ψηφίσουν τον Μπάιντεν.

Το βίντεο ξεκινάει απεικονίζοντας τον 80χρονο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις να γιορτάζουν τη νίκη τους:

«Τι θα συμβεί αν επανεκλεγεί ο πιο αδύναμος πρόεδρος που είχαμε ποτέ;», αναφέρει ο αφηγητής και συνεχίζει τονίζοντας διάφορα άσχημα ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να συμβούν.

«Σήμερα το πρωί, μία τολμηρή Κίνα εισβάλλει στην Ταϊβάν», λέει, μεταξύ άλλων. Ακόμη εμφανίζει το στρατό να καταλαμβάνει το Σαν Φρανσίσκο και άλλες πόλεις καθώς η εγκληματικότητα και η χρήση ναρκωτικών ουσιών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Η Εθνική Επιτροπή Ρεπουμπλικανών (RNC) για να αποφύγει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, έχει τοποθετήσει μια μικρή ένδειξη στο βίντεο, καθιστώντας σαφές πως είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα