Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΓΤΕ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΓΤΕ 

 

Αθήνα 21 Φεβρουαρίου 2022  

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στις 21 Φεβρουαρίου 2022 ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης, του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου μας στους λογαριασμούς των μελών μας, όπως είχαμε γνωστοποιήσει με την από 02/12/2021 ανακοίνωση μας. 

H οικονομική ενίσχυση είναι βάσει απόφασης ΔΣ και σύμφωνα με την Γενική Συνέλευση, το Καταστατικό και τον Κανονισμό του Λογαριασμού Αλληλεγγύης, από τον οποίο αντλήθηκαν τα χρήματα. Το ύψος του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης προσδιορίζεται ανάλογα με τα πλεονάσματα και τα οικονομικά διαθέσιμα του ΣΥΓΤΕ. 

Ως εκ των παραπάνω το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης για την φετινή χρονιά  αφορούσε στο 80% της συνολικής εισφοράς που κατέβαλλε το κάθε μέλος στον Σύλλογο μας κατά το έτος 2021. 

Την έννοια της ανταποδοτικότητας και της διαφάνειας ο ΣΥΓΤΕ την έχει κάνει πράξη. 

-Από το έτος 2019 και αφού προηγήθηκε η Τροποποίηση του Καταστατικού μας και η Τροποποίηση του Κανονισμού του Λογαριασμού Αλληλεγγύης, ο Σύλλογος μας ενισχύει οικονομικά κάθε Φεβρουάριο όλα τα μέλη του με ποσό ανάλογο και μέχρι του συνολικού ποσού της εισφοράς, που κατέβαλλε το κάθε μέλος το προηγούμενο έτος.  

-Σημειώνουμε ότι ο Σύλλογος μας καλύπτει οικονομικώς όλες τις εργατικές διαφορές των μελών μας που χρήζουν νομικής κάλυψης. 

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα