Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΥ ALPHA BANK & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ SAB FITNESS CLUB

Αθήνα 6 Απριλίου 2020

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της έκτακτης κατάστασης που βιώνουμε όλοι από τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, παρατείνεται το χρονικό διάστημα των αιτήσεων για την συμμετοχή μας στο Πολυιατρείο του Συλλόγου της ALPHA BANK & και την συμμετοχή μας στο γυμναστήριο SAB FITNESS CLUB, μέχρι και την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για την σχετική διαδικασία ισχύουν αυτά που αναγράφονται και επισυνάπτονται στην αρχική ανακοίνωση μας (βλ.πιο κάτω).

_________________________________________________________________________________________________________

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ  –  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ALPHA BANK

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ 2020-2021

& ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «Sab Fitness Club»

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2020 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Σύλλογο της Alpha Bank  σας ενημερώνουμε ότι όποιος συνάδελφος από την πρώην Γενική Τράπεζα καθώς και όποιος συνάδελφος της Τράπεζας Πειραιώς επιθυμεί την έκδοση κάρτας μέλους για τη συμμετοχή του στις υπηρεσίες του Πολυϊατρείου της Alpha Bank σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να συμπληρώσει την συνημμένη αίτηση με τα στοιχεία του και να καταθέσει την συνδρομή που αφορά στο ποσό των 20€ στον λογαριασμό του ΣΥΓΤΕ: Νο 6901128791-760 το αργότερο έως και την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020.

Στην συνέχεια θα πρέπει να  αποστείλει το καταθετήριο και την αίτηση με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e mail του Συλλόγου info@www.sygte.gr  ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

Σημειώνουμε ότι  όσοι συνάδελφοι  είναι ήδη μέλη και έχουν κάρτες δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση, παρά μόνο να ακολουθήσουν την πιο πάνω διαδικασία κατάθεσης και αποστολής αποδεικτικού στον Σύλλογο. Μόνο για τα νέα μέλη απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι παρέχεται η δυνατότητα και στα μέλη των οικογενειών (σύζυγοι, τέκνα, γονείς) των συναδέλφων να αποκτήσουν την κάρτα του Πολυϊατρείου με την ίδια διαδικασία ανά άτομο, όπως πιο πάνω αναφέρουμε. Επίσης μπορούν να εγγραφούν και τα αδέλφια των συναδέλφων με την καταβολή 20€ ανά μέλος  (αφορά και τα προστατευόμενα μέλη των συναδέλφων) συμπληρώνοντας την αίτηση πρόσθετου μέλους που επισυνάπτουμε.

Για τα παιδιά και τα προστατευόμενα μέλη το ετήσιο κόστος συμμετοχής στις παροχές του πολυιατρείου θα διαφέρει ανάλογα με την ηλικία, δηλαδή :

  1. Από γέννηση – 10 ετών – 0 ευρώ (παιδιά)
  2. Από 10 έως 18 ετών   – 10 ευρώ (παιδιά)
  3. Από 18 ετών και άνω –  20 ευρώ (ενήλικες)

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις παροχές του πολυϊατρείου:

http://www.sab.gr/images/poluiatreio/fylladio_2019/POLYIATREIO-2019.pdf

Σημ. : Αίτηση εγγραφής και αίτηση εγγραφής πρόσθετου μέλους επισυνάπτονται.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [169.47 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [265.71 KB]

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «Sab Fitness Club»

Επίσης, συνεχίζουμε την συνεργασία μας μετά την ευγενική προσφορά του Προέδρου Τάσου Γκιάτη,  και χρησιμοποιούμε το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank στο κέντρο της Αθήνας εντελώς δωρεάν,  προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες άθλησης σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας.

Το γυμναστήριο, Sab Fitness Club, είναι στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους γυμναστές με εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν για να βρείτε την ιδανική μορφή άσκησης που ταιριάζει σε σας και τους στόχους σας. Μια ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε νέες προκλήσεις και νέες μορφές άσκησης

Προσφέρονται:

·         800m2 χώροι εκγύμνασης

·         2 Αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων

·         Αίθουσα πινκ πονκ

·         Εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών

Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι από την Δευτέρα έως την Παρασκευή 2:00 μ.μ – 9:00 μ.μ.

Για την εγγραφή σας θα πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένη την “αίτηση ενδιαφέροντος για εγγραφή στο sab fitness club” στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου μας : info@www.sygte.gr

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ

Επισυνάπτουμε την αίτηση εγγραφής καθώς και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του γυμναστηρίου.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [352.94 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [256.36 KB]

 

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

Φ. Πολύζος, Β. Δεκούλος, Δ. Γεωργούλης, Ε. Τάγαρη, Γ. Ευθυμίου, Α. Καρυδάκης, Ε. Κεχρής, Ε. Χριστοδουλοπούλου, Α. Θεοδωρακάκος

 Υ.Γ. 1. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.

  1. ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΤΟΕ κ. Σ. ΣΑΞΩΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.  

“””Προς το

Προεδρείο της ΟΤΟΕ

Συνάδελφοι, ,

Σε απάντηση του πιο κάτω μηνύματος σας, σας γνωστοποιούμε ότι οι συνάδελφοι –μέλη μας στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας που εργάζονται στους χώρους συναλλαγής με το κοινό όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι που εργάζονται σε back office υπηρεσίες και καταστήματα Πανελλαδικά,  ζητούν να τους χορηγήσει η Τράπεζα τα απαραίτητα υλικά απολύμανσης και προφύλαξης (αντισηπτικά τζελ, μάσκες κλπ) καθώς και αυστηρή τήρηση του Πρωτοκόλλου.

Επίσης οι συνάδελφοι-μέλη μας που εργάζονται στις κεντροποιημένες υπηρεσίες στο κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς στον Περισσό ζητούν να ελεγχθούν τα μέτρα υγιεινής, εξαερισμού και ασφάλειας του συγκεκριμένου κτηρίου.

Τέλος όλοι  οι συνάδελφοι ζητούν ενημέρωση από την Ομοσπονδία για την περίπτωση δημιουργίας νέου περιβάλλοντος στις εργασιακές σχέσεις.

                                  Για το ΔΣ του ΣΥΓΤΕ

                         Ο πρόεδρος 

                          Φάνης Πολύζος

From: OTOE <otoe@otoe.gr

Sent: Friday, March 6, 2020 3:54 PM

Προς ενημέρωσή σας

 Κύριοι,

 Ως Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ) θα θέλαμε να ενημερωθούμε, όσο το δυνατόν πιο άμεσα,

σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης που έχουν προβλεθεί στους χώρους συναλλαγής με το κοινό και αφορά στα καταστήματα των Τραπεζών

στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου.

 Κύριο μέλημά μας είναι οι συνάδελφοι τραπεζοϋπάλληλοι που εργάζονται στις Τράπεζες στους παραπάνω Νομούς.

Σωτήρης Σαξώνης,

Αντιπρόεδρος

τηλ. επικοινωνίας 6978113907, 2103386275″””

 

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα