Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΤΑΠ – ΣΥΓΤΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

logotipo sygte

 

ΑΘΗΝΑ 8/6/2018

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Απόφαση για κοινή αποστολή εξωδίκου, πήραν την 06/06/2018 , τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Εργαζομένων πρώην Αγροτικής (ΣΕΤΑΠ) και Γενικής Τράπεζας (ΣΥΓΤΕ), με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο Υπουργείο Εργασίας και την Επιθεώρηση Εργασίας.

Οι δύο ιστορικοί Σύλλογοι εργαζομένων, οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή μετά την μη πρόσκληση μας, στις συλλογικές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς (ΣΕΤΠ), για την κατάρτιση και υπογραφή Επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε. για το 2018.

Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να συμβάλουμε θετικά μέσα από έναν ανοικτό διάλογο, εκφράζοντας τα χιλιάδες μέλη μας, την υπογραφή νέας Επιχειρησιακή Σ.Σ.Ε., η οποία θα απαντά, κατά το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, στα μεγάλα ζητήματα και τις αγωνίες ανεξαιρέτως όλων των συναδέλφων.

Δυστυχώς, οι μέχρι τώρα τυπολατρίες, τακτισμοί και μικροσκοπιμότητες, ωφελούν μονάχα τον εργοδότη, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση του συνδικαλιστικού κινήματος και τη συρρίκνωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για ένα καλύτερο μέλλον, που θα σέβεται τις στοιχειώδεις αρχές της ίσης μεταχείρισης, της αξιοκρατίας και του δικαιώματος στον διάλογο.

Επισυνάπτουμε την εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση για ενημέρωση σας.-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Υ.Γ.Τ.Ε

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΦΑΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ       ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΤΑΠ - ΣΥΓΤΕ0001

 

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΤΑΠ - ΣΥΓΤΕ0002

 

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΤΑΠ - ΣΥΓΤΕ0003

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΤΑΠ - ΣΥΓΤΕ0004 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΤΑΠ - ΣΥΓΤΕ0005

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΤΑΠ - ΣΥΓΤΕ0006 .

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα