Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΓΤΕ

logotipo sygte

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

 

Αθήνα, 24 Μαΐου 2018

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Τράπεζας της Ελλάδος στην συνεδρίαση της 23/5/2018 σύμφωνα με το καταστατικό αποφάσισε την προκήρυξη της Ετήσιας Γενικής Απολογιστικής  Συνέλευσης:

 

  • Η πρώτη Γενική Συνέλευση ορίζεται ημέρα Δευτέρα 04/06/2018 και ώρα 16:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΣΥΓΤΕ (Σολωμού 20, 2ος όροφος)

 

            Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας :

  • Ακολουθεί η δεύτερη Γενική Συνέλευση και ορίζεται ημέρα Πέμπτη 07/06/2018 και ώρα 16:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΣΥΓΤΕ (Σολωμού 20, 2ος όροφος)

 

  • Η τρίτη και καταληκτική Γενική Συνέλευση ορίζεται ημέρα Σάββατο 09/06/2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του ΣΥΓΤΕ (Σολωμού 20, 2ος όροφος) με ελάχιστο αριθμό επίτευξης απαρτίας τα 120 μέλη.

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Κατάθεση Ισολογισμού 2017, Οικονομικός Απολογισμός από 09/09/2017 έως 31/12/2017 και προϋπολογισμός επόμενης περιόδου
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού
  5. Έγκριση Προϋπολογισμού 2018
  6. Έγκριση τροποποίησης Κανονισμού Απεργιακού Ταμείου 2016
  7. Τροποποίηση Καταστατικού και Κανονισμού Απεργιακού Ταμείου – Πανελλαδική ψηφοφορία
  8. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  9. Ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση , προτάσεις και λήψη αποφάσεων μείωσης λειτουργικών εξόδων ΣΥΓΤΕ
  10. Ταμείο Αλληλοβοηθείας

 

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

 

  1. Για τη χρήση μεταφορικού μέσου Ι.Χ για τα μέλη που θα ταξιδέψουν από την Περιφέρεια  ο Σύλλογος επιδοτεί με 0,15 λεπτά το χιλιόμετρο  καθώς και τα διόδια. Θα πρέπει να προσκομισθούν οι πρωτότυπες αποδείξεις διοδίων και καυσίμων.  Θερμή παράκληση όπου μπορούν οι συνάδελφοι να συνταξιδέψουν για λόγους οικονομίας.
  2. Για τη κάλυψη αεροπορικών εισιτηρίων , ο Σύλλογος  καλύπτει τον κάθε συνάδελφο μέχρι το ανώτερο ποσό των 120 ευρώ για μετακίνηση μετά επιστροφής.
  3. Για τη χρήση μέσου μαζικής μεταφοράς ο Σύλλογος καλύπτει το αντίτιμο εισιτηρίου Β θέσης του ΟΣΕ μετ’ επιστροφής ή του τοπικού ΚΤΕΛ.
  4. Για τη χρήση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ο Σύλλογος καλύπτει το κόστος τετράκλινης καμπίνας (εσωτερικής θέσης) το άτομο μετά επιστροφής.

 

Τα ως άνω προϋποθέτουν την προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης η οποία θα αναφέρει την χιλιομετρική απόσταση που διανύθηκε, καθώς και πρωτότυπα αποκόμματα εισιτηρίων, διοδίων και αποδείξεων.

 

Οι συνάδελφοι πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια αεροπορικά και ακτοπλοϊκά μέσω πρακτορείων για να επιτύχουν πιο οικονομικές τιμές.

Ο ΣΥΓΤΕ βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με πρακτορεία αναζητώντας οικονομικότερες τιμές.

 Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να τηλεφωνούν στην Γραμματεία του Συλλόγου 210-3811763 και 210-3811808 για να ενημερωθούν σχετικά.

 

Σύμφωνα με την επιθυμία και την ανάγκη όλων μας για αλλαγή προς το καλύτερο, σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, συμμετέχουμε στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018  και αποφασίζουμε την Τροποποίηση του Καταστατικού (λειτουργία, μείωση εισφοράς κ.α) και την Τροποποίηση του Κανονισμού του Απεργιακού Ταμείου, προκειμένου να διαμορφώσουμε το νέο θεσμικό πλαίσιο που αφενός θα δώσει συνέχεια και βιωσιμότητα στον Σύλλογό μας και αφετέρου θα προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των μελών μας από το Ταμείο Αλληλεγγύης. 

 

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

 

 

Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ

 Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Φ. Πολύζος                         Δ. Γεωργούλης

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα