Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνάδελφοι,

το προεδρείο με συναίσθηση ευθύνης και μέριμνας για όλους τους εργαζόμενους, προχωράει σε μία ενέργεια, η οποία σκοπό και στόχο έχει, την ενημέρωση και τη σύσφιξη των σχέσεων των εργαζομένων που προερχόμαστε από το χώρο της Γενικής.
Αυτή την προσπάθεια, την ξεκινάμε από τη Βόρεια Ελλάδα.

Τα βασικά θέματα που απασχολούν όλους τους εργαζόμενους είναι το Εργασιακό – Ασφαλιστικό όπου στη σημερινή κρίσιμη κατάσταση που διανύουμε, κανείς δεν μπορεί ακόμη να γνωρίζει τι αρμαγεδώνας  έπεται να έρθει από την υπάρχουσα Κυβέρνηση.

Γι’ αυτό σκέψη και πρόθεσή μας είναι το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου βασικός ομιλητής θα είναι ο νομικός μας σύμβουλος κ. Γ. Καρούζος για να ενημερώσει όλους τους συναδέλφους για τα παραπάνω ζητήματα καθώς και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συναδέλφων. Στη συνάντηση θα κληθεί εκπρόσωπος της ΟΤΟΕ που έχει αμεσότητα με το ασφαλιστικό.
Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, θα προσφερθεί γεύμα, όπου εκεί θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα θυμηθούμε όλοι μαζί τις στιγμές που ζήσαμε ως υπάλληλοι της Γενικής.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί για όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στη Βόρεια Ελλάδα, Έβρο, Ανατολική – Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Κατερίνη, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Σέρρες κλπ.

Τα έξοδα μετάβασής σας θα καλυφθούν πλήρως.
Όσοι  συνάδελφοι μένουν στην ίδια περιοχή, μπορούν να έρθουν με ένα αυτοκίνητο και θα καλυφθούν τα έξοδα βενζίνης και διοδίων (με απόδειξη).
Πλήρως θα καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης και για τους συναδέλφους που θα έρθουν ατομικά με όποιο τρόπο επιθυμούν.

Συνάδελφοι,

Για να σταματήσουν οι σειρήνες των καταγγελιών ότι τάχα σπαταλάμε χρήματα, για να προχωρήσουμε σε αυτό το πρωτοπόρο εγχείρημα, καλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι και την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 αποστέλλοντας στο e-mail του Συλλόγου info@www.sygte.gr το ονοματεπώνυμό σας και αν συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών, θα προχωρήσουμε άμεσα στη πραγματοποίηση της συγκέντρωσης, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες, όπου και θα ενημερωθείτε αναλυτικά με ανακοίνωσή μας.

Εύκολο θα ήταν να ανέβει το προεδρείο και να κάνει μια συνάντηση με κάποιους συναδέλφους. Προτιμάμε όμως να βρεθούμε όλοι οι συνάδελφοι, σαν οικογένεια, όπως ήμασταν στο χώρο της Γενικής και να ενημερωθούμε παράλληλα για όσα σήμερα έχουν δημιουργηθεί από τους κυβερνώντες.

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ
Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα