Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΣΥΓΤΕ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟΥ ALPHA BANK

                                                                                                                                              Αθήνα, 14 Απριλίου 2022

                              ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ  –  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ALPHA BANK

                                 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ 2022-2023

                            & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «Sab Fitness Club»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Σύλλογο της Alpha Bank  σας ενημερώνουμε ότι όποιος συνάδελφος από την πρώην Γενική Τράπεζα-INTRUM, συνάδελφοι με SABBATICAL, συνάδελφος που έχει αποχωρήσει με εθελούσια έξοδο καθώς και όποιος άλλος συνάδελφος της Τράπεζας Πειραιώς επιθυμεί την έκδοση κάρτας μέλους για τη συμμετοχή του στις υπηρεσίες του Πολυϊατρείου της Alpha Bank σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να συμπληρώσει την συνημμένη αίτηση με τα στοιχεία του και να καταθέσει την συνδρομή που αφορά στο ποσό των 20€ στον λογαριασμό του ΣΥΓΤΕ: Νο 6901128791-760 το αργότερο έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.  

Στην συνέχεια θα πρέπει να  αποστείλει το καταθετήριο και την αίτηση με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e mail του Συλλόγου info@sygte.gr  ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

Σημειώνουμε ότι  όσοι συνάδελφοι  είναι ήδη μέλη και έχουν κάρτες δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση, παρά μόνο να ακολουθήσουν την πιο πάνω διαδικασία κατάθεσης και αποστολής αποδεικτικού στον Σύλλογο. Μόνο για τα νέα μέλη απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι παρέχεται η δυνατότητα και στα μέλη των οικογενειών (σύζυγοι, τέκνα, γονείς) των συναδέλφων να αποκτήσουν την κάρτα του Πολυϊατρείου με την ίδια διαδικασία ανά άτομο, όπως πιο πάνω αναφέρουμε. Επίσης μπορούν να εγγραφούν και τα αδέλφια των συναδέλφων με την καταβολή 20€ ανά μέλος  (αφορά και τα προστατευόμενα μέλη των συναδέλφων) συμπληρώνοντας την αίτηση πρόσθετου μέλους που επισυνάπτουμε.

Για τα παιδιά και τα προστατευόμενα μέλη το ετήσιο κόστος συμμετοχής στις παροχές του πολυιατρείου θα διαφέρει ανάλογα με την ηλικία, δηλαδή :

  1. Από γέννηση – 10 ετών – 0 ευρώ (παιδιά)
  2. Από 10 έως 18 ετών   – 10 ευρώ (παιδιά)
  3. Από 18 ετών και άνω –  20 ευρώ (ενήλικες)

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις παροχές του πολυϊατρείου:

http://www.sab.gr/images/poluiatreio/fylladio_2019/POLYIATREIO-2019.pdf

 Σημ. : Αίτηση εγγραφής και αίτηση εγγραφής πρόσθετου μέλους επισυνάπτονται.

                                                        ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ«Sab Fitness Club»

Επίσης, συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την ευγενική προσφορά του Προέδρου Τάσου Γκιάτη και χρησιμοποιούμε το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank, στο κέντρο της Αθήνας εντελώς δωρεάν,  προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες άθλησης σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας.

Το γυμναστήριο, Sab Fitness Club, είναι στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους γυμναστές με εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν για να βρείτε την ιδανική μορφή άσκησης που ταιριάζει σε σας και τους στόχους σας. Μια ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε νέες προκλήσεις και νέες μορφές άσκησης. Προσφέρονται: ·         800m2 χώροι εκγύμνασης ·         2 Αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων ·         Αίθουσα πινκ πονκ ·         Εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι από την Δευτέρα έως την Παρασκευή 2:00 μ.μ – 9:00 μ.μ. Για την εγγραφή σας θα πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένη την “αίτηση ενδιαφέροντος για εγγραφή στο sab fitness club” στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου μας : info@sygte.gr ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ Επισυνάπτουμε την αίτηση εγγραφής και παράλληλα παραθέτουμε στο παρακάτω link τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του γυμναστηρίου. file:///C:/Users/user/Desktop/SFC_kanonismos_2018.pdf

                                                         ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

Φ. Πολύζος, Β. Δεκούλος, Δ. Γεωργούλης, Ε. Τάγαρη, Γ. Ευθυμίου, Α. Καρυδάκης, Ε. Κεχρής, Ε. Χριστοδουλοπούλου, Α. Θεοδωρακάκος

Τηλ.επικοινωνίας: 210 3811763, 216 4001736, 216 4001592, 6971 680163, 6942 847664

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα