Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«ΣΥΓΤΕ: Λέμε ΟΧΙ στις απειλές – Δίνουμε δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις»

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Τετάρτη 16.11 4ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας, στο Νομό Ηρακλείου & Παράσταση διαμαρτυρίας στις 10:30 έξω από το κατάστημα του Αγίου Μηνά
  • Παρασκευή 18.11 4ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στις υπό απόσχιση υπηρεσίες

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Από το πρωί συνάδελφοι μας στο κατάστημα του Αγίου Μηνά Ηρακλείου και συνάδελφοι στις υπό απόσχιση υπηρεσίες δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα από στελέχη της Τράπεζας που τους παρουσιάζουν ως μονόδρομο την εθελούσια ανεργία. Δεν είναι πρώτη φορά που η Διοίκηση της Τράπεζας εξαπολύει ένα κύμα ψυχολογικού εκβιασμού για να υποστηρίξει την αδιέξοδη στρατηγική της συρρίκνωσης και των αποσχίσεων.

Απέναντι στις αθέμιτες κι αντεργατικές πρακτικές που θεωρούν τους συναδέλφους αναλώσιμους και προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα για να τους οδηγήσουν εκτός Τράπεζας, η απάντηση θα είναι διαχρονικά η ίδια:

Συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί, διεκδικούμε συλλογικά το δικαίωμά μας στην εργασία.

Καλούμε και τους άλλους  Συλλόγους να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα όσων βρίσκονται άδικα στο στόχαστρο της Διοίκησης. Η απαξίωση τον συναδέλφων, μας αφορά όλους γιατί κανένας δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Την Τετάρτη 16/11 συμμετέχουμε μαζικά στην 4ωρη στάση εργασίας στο Νομό Ηρακλείου και δίνουμε το δυναμικό παρόν στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 10:30  στο κατάστημα Αγ. Μηνά

Ο αγώνας για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας μας αφορά όλους. Η αλληλεγγύη σε όσους στοχοποιούνται είναι η πιο ισχυρή απάντηση στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

    Για το Δ.Σ του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ

   Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

  Μπεμπένης Εμμανουήλ             Γοίλιας Ισίδωρος

    Για το Δ.Σ του Σ.Υ.Γ.Τ.Ε

       Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

  Πολύζος Θεοφάνης                   Δεκούλος Βενετσιάνος

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα