Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΓΤΕ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΠΑΡΟΧΕΣ

Αθήνα 21/09/2021

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΥΓΤΕ στο ΔΣ  της 16/09/2021 αποφάσισε τα εξής:

  • Τον Φεβρουάριο 2022, όπως κάθε χρόνο, θα δοθεί οικονομική ενίσχυση όλων των μελών η οποία θα είναι ίση με το 80%  του συνολικού ποσού των εισφορών που θα καταβάλει το κάθε μέλος στον ΣΥΓΤΕ  το 2021.
  • Ο ΣΥΓΤΕ θα προβεί στην απονομή δώρου, μεταξύ Χριστουγέννων και νέου έτους,  στα παιδιά συναδέλφων από 0-12 ετών, 60€ ανά παιδί. Σε περίπτωση που και οι δύο γονείς είναι μέλη του ΣΥΓΤΕ, ο ένας εκ των δύο λαμβάνει το δώρο.
  • Ο ΣΥΓΤΕ επίσης θα επαναφέρει την παροχή δώρου Χριστουγέννων στους συναδέλφους με παιδιά με ειδικές ανάγκες, δίνοντας το διπλάσιο ποσό, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
  • Ο ΣΥΓΤΕ θα καταβάλει όπως κάθε χρόνο το ενδεικτικό ποσό των 150€ για τα παιδιά των μελών μας που το 2021 εισήχθηκαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι γονείς θα πρέπει να αποστείλουν, το αποδεικτικό εγγραφής στην σχολή, υπεύθυνη δήλωση ότι το τέκνο τους εισήχθη στην συγκεκριμένη σχολή και τον αριθμό λογαριασμού στο info@sygte.gr.
  • O ΣΥΓΤΕ θα καταβάλει για το 2021 το ενδεικτικό ποσό των 100€ για το κάθε τέκνο που αρίστευσε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οι γονείς θα πρέπει να αποστείλουν το αριστείο , υπεύθυνη δήλωση καθώς και τον αριθμό λογαριασμού τους.
  • Οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις (εξαιρούνται οι στάσεις εργασίας) θα πρέπει να αποστείλουν στο mail του συλλόγου τα πιο κάτω δικαιολογητικά:

Α) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρουν, τον αριθμό μητρώου τράπεζας, τον αριθμό προστατευομένων μελών και τον αριθμό λογαριασμού μισθοδοσίας.

Β) Απόδειξη μισθοδοσίας των μηνών που έγινε η κράτηση της Απεργίας, με διαγραμμένα τα προσωπικά τους δεδομένα.

 

 

Γ) Εκτύπωση του Ιστορικού Αδειών με τις ημερομηνίες των Απεργιών (HRMS-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΔΕΙΩΝ-ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ-ΑΠΕΡΓΙΑ).

  • Αναλόγως της συγκυρίας της πανδημίας  θα ληφθεί απόφαση αν θα συμμετέχει ή όχι  ο Σύλλογος μας φέτος τα Χριστούγεννα σε θεατρική παράσταση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα παιδιά 0-14 ετών.
  • Τέλος ο ΣΥΓΤΕ αποφάσισε να καταβάλει το νομικό κόστος σε όσους συναδέλφους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη λόγω των μεταθέσεων.

 

                                                              ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

 

 

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα