Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΣΥΓΤΕ-ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΤΟΕ

 

 

 

 

ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΤΟΕ!

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

με στήριξη των Συλλόγων ΣΕΥΤΠΕ και ΣΥΓΤΕ (πρ. Γενικής) σας κοινοποιούμε σημερινή επιστολή του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ Ισίδωρου Γοίλια, για την άμεση σύγκληση του Οργάνου της Ομοσπονδίας, καθώς τα χρονικά περιθώρια αντιδράσεων, όσον αφορά τα σχέδια της Διοίκησης για απόσχιση υπηρεσιών, στενεύουν επικίνδυνα.

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται!

Για το Δ.Σ του ΣΕΥΤΠΕ

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Μπεμπένης Εμμανουήλ                 Γοίλιας Ισίδωρος

 

 

Για το Δ.Σ του ΣΥΓΤΕ

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

 Θεοφάνης  Πολύζος               Βενετσιάνος Δεκούλος

 

 

 Αθήνα 26/10/2021

ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

 

Οι εξελίξεις που αφορούν την εξαγγελθείσα απόσχιση κεντρικών υπηρεσιών στην Τράπεζα Πειραιώς, θεωρώ ότι επιβάλλουν την άμεση σύγκληση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ στο πλαίσιο των κοινών δράσεων ΟΛΩΝ των Συλλόγων, όπως ήδη αποτυπώθηκαν στις κοινές ανακοινώσεις, στο Δελτίο Τύπου, στις επαφές με τα κοινοβουλευτικά κόμματα και στη λειτουργία του συντονιστικού οργάνου των Προέδρων.

Με το σκεπτικό αυτό καλώ τα μέλη της Ε.Γ. της ΟΤΟΕ και πρωτίστως όσους προέρχονται από την Τράπεζα Πειραιώς (συναδέλφους Β. Νάκο, Στ. Μουλακάκη, Παν. Αδαμόπουλο και Η. Φίλη) να στηρίξουν την ανωτέρω πρωτοβουλία, με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια αντιδράσεων στενεύουν επικίνδυνα. Εξάλλου η θεσμική πλαισίωση της ΟΤΟΕ και ο συντονισμός των περαιτέρω κοινών μας δράσεων, αποτελούν μονόδρομο ούτως ώστε το μήνυμα της Ενότητας και της αγωνιστικότητας να περάσει σε όλους τους συναδέλφους.

Τέλος, κρίνω σκόπιμο η εν λόγω συνεδρίαση της Ε.Γ. της ΟΤΟΕ να συμπεριλάβει τους Προέδρους και Γενικούς Γραμματείς ΟΛΩΝ των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Τράπεζα Πειραιώς οι οποίοι έχουν και άμεση εικόνα των εργασιακών εξελίξεων.

Συναδελφικά

Γοίλιας Ισίδωρος

Μέλος Ε.Γ. της ΟΤΟΕ

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα