Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στον Χώρο Τέχνης και Φιλοξενίας “Ελαιών Loft που βρίσκεται στην Διεύθυνση Α/Τ Βέλους 3 & Ναυτικού στο Βοτανικό ο Σύλλογός μας πραγματοποιεί Αποκριάτικη Εκδήλωση για Μικρούς και Μεγάλους!!!

Ώρα έναρξης : 11:30 π.μ.

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα περιλαμβάνει : Μεγαλοστολή που θα υποδέχεται τα παιδιά, Φουσκωτό παιχνίδι όπου θα μπορούν τα παιδιά να διασκεδάσουν με ασφάλεια, Τρελό αποκριάτικο πρόγραμμα ανιματέρ όπου θα διασκεδάσει τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια, μουσικούς διαγωνισμούς, διαγωνισμούς κοστουμιών και πολύ χιούμορ!

Θα δοθεί ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό show που θα συνδυάζει ζογκλερικά και στοιχεία τσίρκου όπου θα ξεσηκωθούν μικροί και μεγάλοι !

Face painting, όπου τα παιδιά θα μπορούν να μεταμορφώνονται στον αγαπημένο τους ήρωα !

Μπαλονοκατασκεύες, Pinatas γεμάτες με γλυκίσματα και εκπλήξεις!

Όλα αυτά θα συνοδεύονται από μουσικό χορευτικό πρόγραμμα με DJ όπου θα ξεσηκωθούν και θα χορέψουν όλοι!

Το Πάρτυ είναι για Μικρούς και Μεγάλους! θα προσφερθούν : ποικιλία καφέδων, μεγάλη ποικιλία τσαγιών, χυμοί, αναψυκτικά, κέικ, cookies για τους γονείς και lunch box, juice bar και αναψυκτικά για τα παιδιά!

***η πρόσβασή σας στον χώρο μπορεί να γίνει είτε με Μετρό είτε με Λεωφορείο (από Λ. Αθηνών και από Ιερά Οδό). Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Μετρό : Στάση Ελαιώνας – Γραμμή 3 Αγ. Μαρίνα – Αεροδρόμιο

(Μαρκόνι, προχωράμε, δεξιά στην Ευκαλύπτων, αριστερά στην οδό Ναυτικού, στο αριστερό σας χέρι βρίσκεται ο χώρος Ελαιών Loft)

ΟΑΣΑ : Στάση «Παλιατζίδικα», Λεωφόρος Αθηνών, Α15-Β15-Γ16

Μέσω Λ. Αθηνών με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην AUTECO (ΚΤΕΟ) υπάρχει ταμπέλα – δεξιά είναι η οδός Ναυτικού και αμέσως δεξιά ο πολυχώρος Ελαιών Loft όπου υπάρχει και ο χώρος στάθμευσης

Πιο κάτω παρατίθενται οι οδικοί χάρτες

 

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ

Μ. Μπακατσούλα, Κ. Κονιστής, Β. Δεκούλος, Γ. Σιαμπάνη, Ε. Χριστοδουλοπούλου



 

.

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα