Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ετήσιες Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2023

Αθήνα 21 Νοεμβρίου 2022

Ετήσιες Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2023

(ΠΡΟΣΟΧΗ:  1/1– 31/12/2023)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την ΟΤΟΕ και τον ΟΑΣΑ θα προβεί στη μαζική αγορά  απόκτησης ετήσιας κάρτας ΟΑΣΑ,  προκειμένου οι συνάδελφοι και τα άμεσα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι και τέκνα) να τύχουν του προνομίου της έκπτωσης.

Η νέα περίοδος αναφέρεται στις ημερομηνίες από 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 έως 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, με τις παρακάτω κατηγορίες και τις αντίστοιχες τιμές:

ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 
1.    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 300€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 13%). Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία Τρόλλεϋ Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Τραμ Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού  Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί).     ΔΕΝ ισχύουν : §  στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου §  στη γραμμή Χ80 και §  στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο. ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ:      255   Ευρώ

 2.    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 446€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 13%). Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία  (ΚΑΙ στις γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου) Τρόλλεϋ Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Τραμ Μετρό  (έως το Αεροδρόμιο) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ  (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα –  Πειραιάς – Αεροδρόμιο).   ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.   ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ:      379   Ευρώ

    2.    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 446€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 13%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

  1. Λεωφορεία  (ΚΑΙ στις γραμμές express του Αεροδρομίου)
  2. Τρόλλεϋ
  3. Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
  4. Τραμ
  5. Μετρό  (έως το Αεροδρόμιο) και
  6. ΤΡΑΙΝΟΣΕ  (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα –  Πειραιάς – Αεροδρόμιο).

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΟΕ:      379   Ευρώ

Οι συνάδελφοι δύνανται να προμηθευτούν ετήσια προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα).

            Οι συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, ή που θα κλείσουν τα 65 μέσα στην περίοδο ισχύος του εισιτηρίου και οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΤΟΕ.  Το ίδιο ισχύει και για τους επιδοτούμενους άνεργους, που τυγχάνουν δωρεάν μετακίνησης.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ:

Για την απόκτηση-επαναφόρτιση της κάρτας απαιτείται:

  1. Κατάθεση του αντιτίμου της κάρτας (255€ ή 379€) στο λογαριασμό Πειραιώς του Συλλόγου μας με αριθμό 6901 128791 760 αναφέροντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

Για κάθε κάρτα πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ κατάθεση. Στη συνέχεια ο κάθε συνάδελφος πρέπει να αποστείλει το καταθετήριο και την σχετική αίτηση (επισυνάπτεται το υπόδειγμα) με τα εξής στοιχεία:

  • ONOMATEΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
  • ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΚΑΡΤΑΣ
  • ΑΜΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΚΑΡΤΑΣ
  • ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

στο email του συλλόγου μας info@sygte.gr

Σε περίπτωση εξόφλησης της ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, για τους ίδιους συναδέλφους ή τα μέλη των οικογενειών τους, με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας και μέχρι 12 άτοκες δόσεις, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία παρέχεται μέσω της winbank: Πληρωμές-Αλφαβητικά-Σ-Σύλλογος Γενικής Πειραιώς ΣΥΓΤΕ-Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ.

Μετά τις 9 Δεκεμβρίου θα σταλούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από το Σύλλογο Γενικής- Πειραιώς στην ομοσπονδία και θα σας ενημερώσουμε για τη φόρτιση της ετήσιας ηλεκτρονικής κάρτας. Συνημμένα σας αποστέλλουμε έντυπο για την συμπλήρωση των στοιχείων σας που θα μας αποστείλετε μαζί με το καταθετήριο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα