Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

admin-ajax

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

 

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2019 το σωματείο μας παρεβρέθηκε στη εκδίκαση της υπόθεσης εκκαθάρισης του Ταμείου Αλληλοβοηθείας (ΤΑΠΓΤΕ) που πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Το Ταμείο ζήτησε αναβολή της δίκης λόγω απουσίας – κωλλύματος του νομικού  κ. Κ. Τσουκαλά, για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων της Γενικής Τράπεζας, δια του νομικού του εκπροσώπου, άφησε την αναβολή στην κρίση του Δικαστηρίου.  Οι αντίδικοι του Ταμείου που έχουν προσφύγει δικαστικώς για την καταβολή του εφάπαξ και έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις, ζήτησαν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Σύλλογός μας επίσης ζήτησε την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα του νομικού εκπροσώπου του ΤΑΠΓΤΕ  και έδωσε αναβολή της εκδιίκασης για τις 08/04/2020 όπου με παρέμβαση της δικηγόρου του Συλλόγου μας ορίστηκε η πιο κοντινή δυνατή ημερομηνία εκδίκασης για τις 18 Δεκεμβρίου 2019.

Ως Σύλλογος εμμένουμε σταθεροί και αμετακίνητοι στην απόφασή μας για την άμεση εκδίκαση της εκκαθάρισης του ΤΑΠΓΤΕ  – παρότι έχουν μέχρι σήμερα υπάρξει σειρά αναβολών.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά Άρθρα